Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 серпня 2022, 08:38
4701
0

Промоутер: «Чув, що нинішня вага Усика – 220 фунтів»

Владислав Єлисєєв – про готовність українця до реваншу з Ентоні Джошуа

| Оновлено 19 серпня 2022, 08:38
4701
0
Промоутер: «Чув, що нинішня вага Усика – 220 фунтів»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Український промоутер Владислав Єлисєєв поділився очікуваннями від реваншу між українцем Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа. На кону стоятимуть пояси WBA, WBO, IBF та IBO, які Усик відібрав у Джошуа в першому бою.

– Всі зараз говорять про те, що Джошуа буде з перших раундів летіти на Усика та рубитись. Як гадаєте, буде він це робити?
– Він може пробувати все, що завгодно. Скоріш за все, вони не будуть виходити до рингу з тією ж тактикою на бій, що і першого разу. Ну добре, спробують вони рубитись і що далі?

Вчора підслухав у Олександра Анатолійовича Красюка щодо ваги Усика. Тому що ходило багато чуток, і Амір Хан там щось говорив про плюс 15 кг, але я чув, що нинішня вага Олександра – 220 фунтів (98,2 кг).

Тобто, Усик буде перемагати за рахунок швидкості. Ну піде рубитись Джошуа. Все ж це буде або повз, або в блок, а Усик в цей час своїми заходами, відходами та підходами зробить з нього просто дурня.

– 98,2 кг – вага Усика. Це приблизно такий же результат, що і перед першим поєдинком з Джошуа, але, якщо порівняти Олександра тоді і зараз, то це ж велика різниця. Він став набагато більшим.
– Так, через це я дуже чекаю процедуру зважування. Дивлячись на нього по фото та по тому, що я знаю, він в шикарній формі. Просто мега-форма.

Але мені також дуже цікава його вага. У нього був дуже великий стрес. Скоріш за все, в «міжсезоння» він був в районі 102-103 кг. Але те, що він скинув приблизно 10 кг з моменту, як у нас почалась війна, так, це правда.

Реванш Олександр Усик – Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Джидді. У першому бою українець впевнено виграв за очками.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.