Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 19 серпня 2022, 03:28
1391
0

Тренер АЕКа: «Ще нічого не визначено»

Хосе Луїс Ольтра – про гостьову перемогу над «Дніпром-1»

| Оновлено 19 серпня 2022, 03:28
1391
0
Тренер АЕКа: «Ще нічого не визначено»
СК Дніпро-1. Хосе Луїс Ольтра

Головний тренер кіпрського АЕКа з Ларнаки Хосе Луїс Ольтра прокоментував гостьову перемогу над «Дніпром-1» (2:1) у першому матчі плей-оф кваліфікації Ліги Європи.

– Сьогодні ми здобули позитивний результат, але нічого не визначено. Попереду гра-відповідь у Ларнаці і вона буде дуже складною для нас. Я дуже задоволений першим таймом у виконанні нашої команди, ми грали дуже добре. У другому таймі ми мали весь час захищатися. «Дніпро-1» перехопив ініціативу, у них дуже хороші футболісти і саме це ми побачили у другому таймі, насамперед їх майстерність у грі. Тим не менш, я з оптимізмом дивлюся у майбутнє на другу гру. Сподіваюся, що атмосфера у Ларнаці буде дуже хорошою, ми зможемо показати позитивний результат і зіграти так, як ми діяли сьогодні у першому таймі. З вертикальністю в атаці, з атакою в простір і з динамікою -все це саме те, що ми сьогодні добре робили. Сподіваюся, що саме таку можель гри ми покажемо і в Ларнаці.

– Як ви зуміли впоратися із пресингом «Дніпра-1» у другому таймі?
– Ми маємо розуміти, що «Дніпро-1» – це дуже сильний суперник, з дуже сильними гравцями. Ми не прагнули щось змінювати у перерві гри. У перерві я сказав хлопцям, що ми маємо чудову можливість виграти, забити ще, тому ми не повинні щось змінювати у своїй грі. І ми не змінилися, але змінився «Дніпро-1». Вони почали вище пресингувати, стали грати агресивніше, і ми не завжди могли із цим впоратися. Тим не менш, відмінний результат і чекаємо на другу гру, де за підтримки наших вболівальників будемо намагатися перемогти.

– Перед грою багато хто говорив про проблеми в обороні вашої команди, і команда знову пропустила після стандарту. Чи є це проблемою?
– Так, це проблема, але ми маємо розуміти, що сьогодні ми в цілому добре зіграли в обороні, а якщо казати про перший тайм, то взагалі ідеально. У другому таймі були помилки, але і суперник додав у грі. У дніпрян було багато технічних виконавців, які добре грали в середини поля і нам було насправді складно. Але усі ми до гри раділи би перемозі 2:1, тому ми повинні зараз радіти. Звісно, що є певні параметри гри, в яких треба покращуватися – це стосується стандартів, а після перерви ми взагалі дуже низько діяли, але ж ми повинні розуміти проти кого ми грали, проти команди, яка не так давно грала у фіналі Ліги Європи проти «Севільї», тому ми маємо це пам’ятати і радіти результату.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.