Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 18 серпня 2022, 03:36
4531
19

Костюк у трьох сетах програла сьомій сіяній на турнірі в Цинциннаті

Марта вперше в кар'єрі взяла стартову партію проти суперниці з топ-10, але все одно поступилася

| Оновлено 18 серпня 2022, 03:36
4531
19
Костюк у трьох сетах програла сьомій сіяній на турнірі в Цинциннаті
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк (№74 WTA) завершила боротьбу у рамках хардового турніру WTA 1000 у Цинциннаті.

У другому колі основи українка, яка здолала кваліфікацію, програла американці Джессіці Пегулі (№8 WTA).

Цинциннаті. Друге коло
Марта Костюк (Україна) – Джессіка Пегула (США) – 7:6(5), 1:6, 2:6

Зазначимо, що Марта провела восьмий матч проти суперниць із першої десятки світового рейтингу і всі їх програла. Але сьогодні вона вперше взяла першу партію. Раніше у стартовому сеті проти елітних гравців їй не вдавалося виграти більше чотирьох геймів.

Це була перша зустріч тенісисток. Пегула у наступному матчі буде змагатися проти Вікторії Азаренко (№22 WTA) або Емми Радукану (№13 WTA).

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Disiny7
На вечірній нараді мами з Мартою було схвалено рішення взяти хоча б сет у 8-ої в світі. Напевно, що це повинен був би бути другий сет, бо топ-гравець повинен вмикатись одразу. Але, завдяки практично неймовірному сценарію, коли Марта не віддала жодної своєї подачи і більш поталанило на таї, вдалося взяти перший сет.
Виникає питання - що робити далі?
Більш вдосконала тенисістка, мабуть, спробувала б зіграти в атакуючий тенніс, тоб-то змусила помилятись титуловану суперницю завдяки своїм активним діям. 
Але це ж Марта ...
Вмикаємо Брічека і цілеспрямовано зливаємо другий сет, а разом з ним і матч
Може хтось теж помітив, але для мене це чітко прослідковується, коли Марта захоплює інніциативу у геймі, тобто скажімо 40-0 на свою користь, вирогідність взяти цей гейм падає до 50/50, бо одразу з'являється пане Брічек і дівчинка не контрольює ситуацію майже зовсім. При тому, що при рівному рахунку, зовсім інша Марта
Це свідчить не про відсутність майстерності, а про психологічні вади, але ж цього чомусь не помічає мама і надалі ми знову будемо бачити таку, хоча і дуже талановиту, але зовсім не стабільну Мартулю
Stanislav Matusevych
Все те саме. Перший сет ще вдалося зачепити, хоч Пегула грала досить посередньо, і все одно мала перевагу аж до самого таю, але там уже Марта зіграла якісніше. А коли мільярдерша увімкнулася, все пішло в один бік. Особливо на фоні втоми, яку вчора Марта придумала сама собі, влаштувавши трилер у спокійно виграному вже матчі. Плюс хіба в тому, що від травми вдалося відновитися і, здається, не знайти собі нових пошкоджень. З грою все, як і раніше.
kollekciy
Тільки Марта може мати феноминальну подачу в 1 сеті, а потім за перерву втратити хоча б якусь подачу.
Я ніяк не розумію навіщо їй прививають стиль Світоліної, при тому що вона не тягне на такий стиль. І не раз показувала  що може бути гарматницею. Невже вона думала що перебігає Топа, та навіть Єліна мала б мало шансів. Звичайно якщо б подача 1 сету на пропала шанс був би більший, але я думаю треба було атакувати. 
u6464u
сподобалось одне,в першому сеті часои проходила дуже гарна перша подача,да і ейси тому свідчення.
Venesuela
Ніколи не розуміла маму Марти!!! Кинути 15-річну дитину в дорослий теніс .... На що вона взагалі розраховувала? Чи тупо гроші заробляла? Коротше талановита дівчина стала посередньою на жаль ! Думала, що Елю зробить а виходить інакше(( 
Володимир Коваленко
Пегула була влучнішою і ганяла Марту по корту  Слабо був захищений лівий кут у МАРТИ.Алевсе ще попереду і давати погані прогнози 20 літній спортсменці непристойно. Дослідження стверджують , що тенісистки мають найвищі успіхи в 25 26 років.
Александр Науменко
Поки талановита зливає посередності, вискочка знищує другу поспіль, хоч і в минулому, зірку. 
Santk86
В первом сете так хорошо подавала, а приема не было, во втором и третьем сете не было не приема не подачи и ко всему Марта сильно устала, ее работа в тренажёрном зале выносливости не добавляет 
сергей богданов
Постараюсь объяснить, чтобы достичь больших высот в тенисе надо очень много пахать и вкалывать, професионально относится к делу, родители должны принимать грамотные решения, должна быть хорошая команда, чего и в помине нет в случае Марты, Ига не даст соврать, конечно можно достичь успехов снести крышу и на этом все как Осаке, а для кого-то тенис это не главное в жизни как с нашими вечно перспективными
Олександр Радченко
 Раньше на Костюк злилися и нервничал из-за неё, но после проиграша Костюк египтянке с поломанной стопопой Костюк превратилась в посредственность и у неё больше шансов стать приличной теннисисткой нет!