Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 серпня 2022, 14:18
5514
10

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Щодня я молюся за Україну»

Український боксер висловився з приводу повномасштабного вторгнення росії в Україну

| Оновлено 17 серпня 2022, 14:18
5514
10
Василь ЛОМАЧЕНКО: «Щодня я молюся за Україну»
Instagram. Василь Ломаченко

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко висловився щодо окупаційного вторгнення рашистів на територію України. 34-річний український боксер заявив, що щодня молиться, щоб війна завершилася:

«Щодня я молюся за Україну, за народ. Молюсь, щоб зупинити війну. Коли я повернувся до України, гадаю, це був другий день війни, ваша свідомість змінюється, бо ви бачите інше життя. Ніхто не міг зрозуміти, що сталося того дня. день. Це дуже погано. Погано для всього світу», – розповів Ломаченко в інтерв'ю Top Rank Boxing після прильоту до США.

Зазначимо, що окрім неоднозначної позиції Ломаченка щодо розв'язаної росією війни проти України, уродженець Одеси також у своєму Instagram привітав діда з днем ​​перемоги (9 травня), а потім виклав інтерв'ю митрополита УПЦ МП, який відкрито заявив, що «українці заслужили бомбардування російською армією, оскільки терплять гей-паради у Києві».

Нагадаємо, Василь Ломаченко останній бій провів у грудні минулого року, вигравши в ньому одноголосним рішенням суддів у Річарда Коммі.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Cheng
Василий был нашей гордостью,пока не начал  "публиковать" свои взгляды на жизнь и религию. Занимался бы себе чисто спортом - не имел бы проблем с согражданами. Но он никак не уймётся - продолжает вещать свои не умные мысли. Не хочу накаркать,но он поумнеет,видимо,только тогда,когда "прилетит" не в Сергеевку или Затоку,а к Васе домой,в Белгород-Днестровский. Похоже,ему необходим только такой "вытрезвитель",что бы он очнУлся.... Или могу пригласить его на недельный сбор  к нам, в Николаев(желательно с семьёй) - тоже поможет ему  избавиться от иллюзий.
jktu53
Молишся про Україну в складі росії ? Краще не повертайся.
Remark
Этому любителю московской церкви, которая поддерживает военных орков, нужно прямо сказать, что роZZия напала на Украину и уничтожает как военным так и мирных людей, без разбора.
А вот это вот "война - это плохо" - это на уровне домохозяек, либо тех кто сидит на двух стульях; и так всем адекватным людям понятно, что убийство людей это всегда плохо.
Балабольченко Ломпаченко
"Никто не мог понять что произошло в тот день"
Он дол..оеб?
udman1111
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
john2222
такое.. Г...
Tka4enko_855
Кто то еще этому клоуну верит?
oleksan751
Ещё один решил в патриота переодеться когда нужно