Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 12 серпня 2022, 07:06
13957
31

ВІДЕО. Ломаченко виклав інтерв'ю митрополита УПЦ МП для ЗМІ рф

Невже Василь нічому не навчився? Знову наступає на ті ж граблі?

| Оновлено 12 серпня 2022, 07:06
13957
31
ВІДЕО. Ломаченко виклав інтерв'ю митрополита УПЦ МП для ЗМІ рф
Instagram. Василь Ломаченко

Український боксер Василь Ломаченко виклав черговий дивний пост в соцмережі Instagram на релігійну тематику.

Він розмістив у себе відео, на якому митрополит Запорізький та Мелітопольський Лука (Коваленко) дає інтерв'ю російській службі ВВС.

Цей священнослужитель УПЦ московського патріархату раніше вже відомий скандальними заявами. Лука казав, що українці заслужили бомбардування російською армією, оскільки терплять гей-паради у Києві.

Лука відомий як затятий противник автокефалії (незалежності) Української православної церкви. Крім того, Лука сприяв депортації українців із Маріуполя до рашкостану.

Ломаченко після початку великої війни вступив у територіальну оборону Білгород-Дністровського. Однак на 9 травня виклав пост «Дякую діду за перемогу».

Користувачі Instagram в коментарях різко розкритикували Ломаченка за новий пост:

  • Вася, ну й***** в ***, в тебе Лінарес нормально влучив, мізки на*** відбило!
  • Нічого нового, Васю, позиція твоя всім зрозуміла
  • Чому тут немає дизлайків як у ФБ чи Ютубі?
  • Ти що, *******? Кирило цей благословляє росгвардію на війну! Про що далі говорити.
  • Дурна ватна голова

Увага! Редакція Sport.ua не поділяє релігійні погляди Ломаченка та не радить дивитися цей відеоролик. Або дивитися з критичним поглядом. Пост Василя публікується для повноти висвітлення всіх точок зору українських спортсменів.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Petro_ua
Пропоную створити петицію на сайті президента з вимогою розглянути можливість позбавлення громадянства України Васілісі Ломачьонковій у зв'язку із публічною підтримуою ворога та розповсюдженні пропаганди у вигляді "русского міра" у період війни, що підриває суверенітет і тер. цілісність нашої держави!
Цим вчинком легше стане всім- і нормальним українцям і васілію...
Амінь)
GloryUkraine
От скажіть мені, чому мене постійно мінусують, коли я пишу, що гівнюченко сепар?
Артем Дима футболист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
onco-clown
Нынешняя война - это попытка капутина расширить совок 2.0
Совок сам по себе - это зло, большевики разрушали храмы, казнили попов, насаждали безбожие. Специфика совка: угнетение населения, запрет свободы слова и личных свобод в целом, содержание людей в животном страхе перед государством + необходимость расширяться, в идеале на весь мир.
Гей парады, упомянутые этим Лукой (Коваленком) - это греховные действия отдельно взятых свободных людей, человек сам выбирает жить по грехам или нет. Гей парады тоже можно считать злом, так как они являются в какой-то степени рекламой разврата, НО это куда меньшее зло, чем СОВОК. О том зле, которое несет совок украинцам рассказывать не нужно.
ALKOSruLKA
Лома ще сидітиме за сепаратизм рабсєя не лікується...
gvs58
Ооо! А в голові повний та остаточний аперкот! Це вже не лікується. Тільки могила виправить!
Макс Максов
рпц головного мозку!
Петя Рудик
Коли він на початку війни записався в тероборону, я вже подумав що чувак нарешті порозумнішав. Але як бачу горбатого могила виправить, для мене він більше не існує і як боксер і як людина. 
vh
Та він в перші дні війни їхав десь на рибалку в камуфляжі, з ним сфоткались і зробили героя...
Igorrr
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Выталкиватель парашутистов
Давайте начнем с того, что религия - это опиум для народа. Умный человек, кстати, сказал, в точку... Возвращаемся к нашим баранам. Точнее - к Василию. Ни в какую он  тероборону Б.Днестровска не вступал, у меня есть ответ на мой запрос Одесскому областному комиссариату. Все это самопиар на войне. Одно это вызывает чувство омерзения к этому человеку. К бывшему футболисту Беланову - в такой же мере. То, что у Василия сильная напряженка с мозгами, давно не секрет. Его не ругать, его лечить надо. Болезнь прогрессирует, и спустя год-второй может быть уже поздно.Мы можем потерять его не как спортсмена, а как просто гражданина. НО, по справедливости, не слишком и велика потеря будет, ватник и любитель путина и гундяева сам выбрал такой путь, с расчетом, что в случае прихода в Украину московского патриархата, ему тоже найдется место в их структуре оболванивания простых людей, которые потеряли веру в справедливость на этом свете. А попы только ждут, чтобы затащить в свою секту обиженных жизнью... 
grifon.
Лома, тільки спробуй після цього в Україну приїхати
Soyer
Самое страшное,что большинству ,на эту информацию всеравно!
Им больше нравится,что он "великий баксер", а все остальное,то таке
charlik
А васек оказался сволочью. Ехал бы тварь в кацапетовку и не портил воздух славного города Белгород-Днествровска.  Говно ты мерзкое васек и твой папа мразь.
Станислав Лагуцкий
ломаченкі це колоборанти котрі втерлися в тероборону щоб продати рашистам ,це вороги України його повині вислати з держави в рашку назавжди
Volodymyr_vin
В відео нічого крамольного на побачив..митрополит висловлює проукраїнську позицію... ну не любить він ЛГБТ, то  що тут такого страшного ))
Щодо московського патріархату, то звісно хотілося б щоб його вже не було в Україні, але то питання віри й воно не таке просте