Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 серпня 2022, 22:03
1911
0

Копенгаген – Трабзонспор. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Данці спробують підтвердити статус фаворитів першої гри плей-оф раунду

| Оновлено 16 серпня 2022, 22:03
1911
0
Копенгаген – Трабзонспор. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Копенгаген

У вівторок, 15 серпня, у Копенгагені на полі стадіону «Паркен» відбудеться перша гра плей-оф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, у якій зійдуться «Копенгаген» та «Трабзонспор». Стартовий свисток у матчі пролунає о 22:00 за київським часом.

Копенгаген

Данські «леви», кольори яких, нагадаємо, захищає єкс-гравець донецького «Шахтаря» Давид Хочолава, лише візьмуть старт у відбірковій кампанії чемпіонського турніру. Попередні стадії кваліфікації вони пропускали.

Підготовку до матчів у Лізі чемпіонів «Копенгаген» вів у національному чемпіонаті, де провів уже п'ять ігор. У них команда ретельно чергує невдачі з перемогами. Стартували копенгагенці з домашньої поразки 0:1 від «Хорсенса», а потім на виїзді обіграли 3:1 «Ольборг» Далі була поразка на виїзді від «Віборга» (2:4) та перемога на своєму полі над «Брондбю» (4:1).

Минулого ігрового вікенду (12 серпня) «Копенгаген» вдома програв 1:3 «Рандерсу». Таким чином, наразі у таблиці чемпіонату Данії «леви» посідають 8 місце, маючи в активі 6 очок.

Трабзонспор

«Бордово-блакитні», як і «Копенгаген», до нинішньої стадії відбору у Лізі чемпіонів за перипетіями в ній спостерігали так само з боку.

Сезон «Трабзонспор» відкрив 30 липня матчем із «Сівасспором» за Суперкубок Туреччини. Гра вийшла для команди успішною - перемігши з рахунком 4:0, вона здобула почесний трофей.

На переможній хвилі «чорноморські шторми» розпочали сезон і у турецькій Суперлізі. Спочатку вони обіграли в гостях «Істанбулспор АС» (2:0), а потім вдома переграли 1:0 «Хатайспор». Таким чином, нині «бордово-блакитні» разом із «Аданадемірспором» очолюють таблицю національного чемпіонату, маючи 100% показники набраних очок.

Орієнтовні склади

Копенгаген: Юнссон - Дікс, Вавро, Хочолава, Крістансен, Фальк Енсен, Лерагер, Гаральдссон, Клаессон, Дарамі, Б'єль.

Трабзонспор: Чакір Угурджан - Ларсен, Денсвіл, Угу, Елмалі Ерен, Сіопіс, Віща, Гасполат Догуджан, Бакасетас, Трезеге, Корнеліус.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть підтвердити свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 2.17 по лінії Parimatch.

16 серпня, вівторок

«Копенгаген» - «Трабзонспор»
Копенгаген. «Паркен». 22:00
ТБ-трансляция – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch  
  • 2.17
  • 3.25
  • 3.55
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.