Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 15 серпня 2022, 21:23
1361
0

Ювентус – Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Старт чемпіонату проти одного з найнезручніших суперників

| Оновлено 15 серпня 2022, 21:23
1361
0
Ювентус – Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 15 серпня, у Туріні на стадіоні «Альянц Стедіум» відбудеться матч першого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють туринський «Ювентус» та «Сассуоло». Стартовий свисток арбітра Антоніо Рапуано з Ріміні прозвучить о 21:45 за київським часом.

Ювентус


Підсумкове четверте місце в турнірній таблиці після закінчення минулого сезону стало черговим ударом по самолюбству туринського «Ювентуса», який упродовж багатьох років у своїй новітній історії не випускав чемпіонський титул із рук. Як виявилося, із наявним на той момент набором виконавців Массіміліано Аллегрі може досягти тих самих висот, що і його попередник Андреа Пірло. Відповідно, повернення «шаленого Макса» на тренерську посаду не змогло кардинально змінити стан справ у команді.

Цього міжсезоння «зебри» зробили вольове зусилля задля розставання з нападником Пауло Дібалою, який тепер даватиме сольні концерти для римської публіки, а також за великі гроші відпустили Маттейса де Лігта до мюнхенської «Баварії». Таким чином Аллегрі трохи розчистив склад перед поверненням Поля Погба, проте француз вже встиг серйозно травмуватися, і навіть ризикує пропустити майбутній чемпіонат світу. Проте команду посилили також Анхель Ді Марія, Філіп Костич та Бремер, тому у кожній лінії «Юве» отримав чудові опції для ротації.

Сассуоло


Як тільки «Сассуоло» вдалось пробитися до «еліти» італійського футболу, загальновизнаним фаворитам одразу почали з великими труднощами вдаватись очні протистояння проти «нероверді», які не соромляться дивитися правді у вічі під час оголошення завдань на майбутній сезон. Найбільший прогрес клубу в новітній історії припав на період роботи з основною командою Еусебіо Ді Франческо – 6 рядок – після чого знайомий українському вболівальнику Роберто Де Дзербі зумів зберегти стиль «вбивці грандів» для «Сассуоло», проте з результатами після закінчення сезону цей почесний титул не корелювався.

Алессіо Діонісі нині відчайдушно намагається продовжувати розвивати зусилля своїх попередників, проте вже другий сезон поспіль команда під його керівництвом завершує в районі екватора турнірної таблиці. «Нероверді» при цьому не належать до команд, що потребує фінансів, однак і єврокубкові турніри для них були б дуже недоречними. Чергова трансферна кампанія для клубу пройшла досить продуктивно, тому в її складі можна побачити багато невідомих раніше прізвищ. Однак втрата нападаючого Джанлуки Скамакки, принаймні – на папері, ще не була повною мірою компенсована.

Орієнтовні склади


«Ювентус»: Перін – Бремер, Бонуччі, Даніло – Костич, Фаджіолі, Локателлі, Закарія, Куадрадо – Влахович, Ді Марія.

«Сассуоло»: Консіль – Кіріякопулос, Феррарі, Ерліч, Мюлдюр – Торстведт, Фраттезі, Енріке – Сейде, Альварес, Берарді.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команди будуть рівновіддалені від перемоги. Нашою ставкою буде позиція – «Ювентус» не програє і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 2.65 за лінією Parimatch.

15 серпня, понеділок

«Ювентус» – «Сассуоло»
Турин. «Альянц Стедіум». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Антоніо Рапуано (Ріміні, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch  
  • 1.53
  • 4.92
  • 6.30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.