Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 серпня 2022, 18:20
2266
0

Челсі – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Перше велике лондонське дербі в сезоні

| Оновлено 14 серпня 2022, 18:20
2266
0
Челсі – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 14 серпня, у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Бридж» відбудеться матч другого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють лондонські «Челсі» та «Тоттенхем». Стартовий свисток рефері Ентоні Тейлора із Вайсеншейва прозвучить о 18:30 за київським часом.

Челсі


Лондонський «Челсі» за підсумками минулого сезону якось зберіг за собою підсумковий третій рядок в умовах важкої внутрішньої кризи, причиною якої стала зміна керівництва клубу. Разом із підсанкційним олігархом, «сині» були змушені попрощатися з упевненістю у завтрашньому дні, тоді як нові американські власники клубу поки що не можуть визначитись із вектором розвитку команди. «Пенсіонери» намагалися утримуватися від дорогих придбань на старті трансферної кампанії, проте незабаром таки розщедрилися на якісних виконавців.

Очевидно, що в плані перспектив Рахім Стерлінг і Марк Кукурелья стоять особняками в логіці придбань «Челсі», тому що в першому випадку чинні чемпіони Англії не тримають протягом багатьох років у своєму складі неякісних виконавців, а в другому вони не ведуть активних спроб придбати їх із «Брайтона». І тим паче не варто зайвий раз говорити про геть юного півзахисника Карні Чуквуемеку, який у свої 18 робить тільки перші кроки в АПЛ.

Результат у команди Тухеля вже є – перемога над «Евертоном» на виїзді була здобута у відвертих стражданнях, проте ще ніхто не знає, наскільки наприкінці сезону будуть цінними ці три очки, відвойовані в битві проти «ірисок» з українцем Віталієм Міколенком у складі (1:0). У той же час, у «Челсі» до старту Ліги чемпіонів календар виглядає більш-менш прийнятним, і окремо серед зустрічей стоїть гра проти «Ліверпуля», яка відбудеться вже після початку міжнародної кампанії. До цього моменту, як очікується, наставники перестануть говорити про недостатню форму своїх виконавців.

Тоттенхем


Було б дивно, якби італійський фахівець Антоніо Конте з притаманними йому драконівськими методами фізичних тренувань скаржився, що його команда не готова до початку сезону. «Тоттенхем» у першому турі на своєму полі відвантажив чотири м'ячі у ворота «Саутгемптона» (4:1), тому на певний час навіть устиг очолити турнірну таблицю. Утім, «шпори» у своїй історії могли скільки завгодно лідирувати у гонці, але завжди команді щось заважало.

Фінансове питання було одним із найболючіших для Даніеля Леві в останні кілька років, поки клуб реконструював власний стадіон. COVID-19 точно серйозно вдарив по амбіціях якнайшвидше повернути витрачені гроші, проте цього літа «шпори» вийшли на ринок із солідними пропозиціями за своїх потенційних новачків. Рішарлісон, Ів Біссума та Джед Спенс – тріо, за яке лондонський колектив заплатив понад 100 млн євро, а також досвідчений Іван Перішич, який дістався клубу безкоштовно, намагатимуться зачепитися за успіх уже в першому сезоні.

Орієнтовні склади


«Челсі»: Менді – Кулібалі, Тіаго Сілва, Аспілікуета – Кукурелья, Канте, Жоржіньо, Джеймс – Маунт, Стерлінг – Хаверц.

«Тоттенхем»: Льоріс – Девіс, Дайєр, Ромеро – Сессеньон, Бентанкур, Гойб'єрг, Емерсон – Сон, Кейн, Кулушевскі.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку на нас чекає результативний футбол. Нашою ставкою буде позиція – «Тоттенхем» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 5.90 за лінією Parimatch.

14 серпня, неділя

«Челсі» – «Тоттенхем»
Лондон. «Стемфорд Бридж». 18:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Ентоні Тейлор (Вайсеншейв, Англія)
ЧЕЛСІ – ТОТТЕНХЕМ. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua – 0:3
Parimatch  
  • 2.31
  • 3.46
  • 3.38
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков
Футбол | 23 квітня 2024, 18:42 18
Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков

На думку аналітиків, варто очікувати переходу Судакова в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.