Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 14 серпня 2022, 08:34
1004
0

Мілан – Удінезе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Початок шляху до захисту титулу

| Оновлено 14 серпня 2022, 08:34
1004
0
Мілан – Удінезе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 13 серпня, у Мілані на стадіоні «Сан Сіро» відбудеться матч першого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють «Мілан» та фріульський «Удінезе». Стартовий свисток арбітра Лівіо Марінеллі з Тіволі прозвучить о 19:30 за київським часом.

Мілан


Попередній розіграш італійської Серії A для «Мілана» під керівництвом Стефано Пьолі вийшов досить успішним, тому що «россонері» вперше з сезону-2010/11 зуміли піднятися на вершину п'єдесталу пошани. Успіхи команди в інших змаганнях були не настільки вражаючими, із чого можна зробити висновок про те, що «червоно-чорні» максимум своїх можливостей направили виключно на національну першість. Але чи збільшився потенціал «Мілана» за минуле міжсезоння?

Відповідь на це та багато інших питань можна буде отримати вже на стартовому відрізку нового футбольного року, оскільки ще до першої міжнародної паузи команда Стефано Пьолі зіграє і проти «Аталанти», і проти завжди незручного для них «Сассуоло», і проти «Наполі», і візьме участь у черговому міланському дербі,. Зустріч проти «Ювентуса» в цьому контексті перебуває на невеликому віддаленні за календарем, але й вона чекає на «Мілан» уже на початку жовтня.

Незважаючи на завойований статус чемпіонів, «Мілан» фактично не став привабливішим на трансферному ринку, тому остаточне завершення переходів Жуніора Мессіаса та Алессандро Флоренці, а також підписання як вільний агент Дивок Орігі, стали рідкісними посиленнями колективу Пьолі перед початком нового сезону. Звичайно, не варто забувати і про багатомільйонне придбання Шарля Де Кетеларе, проте у своїй новітній історії «Мілан» уже встиг не зуміти розкрити багато молодих проспектів.

Удінезе


Перший суперник чинних чемпіонів Італії на шляху їхнього захисту титулу минулого футбольного року зумів лише закріпитися в середині турнірної таблиці. У останні кілька сезонів «Удінезе» міцно прив'язався до околиць 13 рядка, тому 12 позиція за підсумками минулої кампанії могла сприйматися колективом Габріеле Чоффі як певне зростання. Однак керівництво «маленьких зебр» виявилося не настільки натхненне цим показником, тому на початку липня команду очолив 48-річний Андреа Соттіль.

Є всі підстави вважати, що футболісти з Удіне мають у своїх планах певний ривок у майбутній кампанії. На це опосередковано вказує точкове посилення, яке отримала команда у багатьох позиціях. Очевидно, що від схеми 3-5-2 «Удінезе» відходити не стане, оскільки тільки флангових універсалів клуб підписав одразу п'ять осіб: Адам Масіна, Дестіні Удоджі, Енцо Ебоссе, Леонардо Бута та Фесті Ебоселе. При цьому клуб втратив Науеля Моліну, вартість трансферу якого в «Атлетіко» фактично перекрила витрати на перерахованих вище виконавців.

Орієнтовні склади


«Мілан»: Меньян – Ернандес, Томорі, Калулу, Калабрія – Крунич, Беннасер – Леау, Діас, Мессіас – Жиру.

«Удінезе»: Сільвестрі – Масіна, Бійол, Перес – Удоджи, Макенго, Воллес, Перейра, Соппі – Саксесс, Деулофеу.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі чемпіони почнуть сезон важкою перемогою. Нашою ставкою буде позиція – «Мілан» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.10 за лінією Parimatch.

13 серпня, субота

«Мілан» – «Удінезе»
Мілан. «Сан Сіро». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Лівіо Марінеллі (Тіволі, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch  
  • 1.45
  • 4.98
  • 7.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.