Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 серпня 2022, 08:08
7140
26

Журналіст: Динамо зірвало створення єдиного телепулу УПЛ

Київський клуб явно проти цього рішення

| Оновлено 13 серпня 2022, 08:08
7140
26
Журналіст: Динамо зірвало створення єдиного телепулу УПЛ
ФК «Динамо». Ігор Суркіс

Київське «Динамо» знову виступило проти створення єдиного телепулу УПЛ і зірвало тендер. Про це повідомив журналіст Ігор Бурбас. 

«Динамо» невблаганне і знову зірвало створення єдиного телепулу. Хоча до останнього залишались надії. Подробиці згодом», - написав журналіст у своєму телеграм-каналі.

Відзначимо, що раніше проти пропозиції щодо створення єдиного телепулу виступив «Рух». «Дніпро-1», «Зоря» та «Динамо» під час першого голосування утримались.

«Сетанта» пропонувала на перший сезон виділити $3,2 млн. – половина йшла б клубам (по 94 тисячі доларів), інша – на виробництво трансляцій.

Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gregory Dnipro
я один в стране понять не могу накой ляд нужен этот "единый" телепул ? какой в нем смысл ? денег оно клубам все равно не даст так на кой черт эти танцы с бубном ? 
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BARA.bass
То Суркис говорил что он вроде "ЗА" единый телепул, только чтобы не на каналах Шахтёра. Теперь нет каналов, а Суркис и другие клубы против. Неужели нельзя договорится, и так нашему футболу хреново, так ещё эти склоки внутри,чем СЕТАНТА теперь не устраивает, бабок мало, так кому сейчас легко.
Ігор Сірий
Підтримую рішення Динамо. Клуб, який дивляться найбільше, має отримувати копійки, як і ноунейми? Окремо для Динамо на будь-якому каналі заплатять у рази більше.
Oleksandr Vytvytskyi
Якщо так, то хай самі показують і самі дивляться після такого відверто вболівати за футбол немає бажання. Вони ж всюди кричать, що футболісти грають для людей! В результаті їхніх мансів, якраз люди будуть з "носом"(((
Gregory Dnipro
За создание единого телепула ВЫСТУПАЛ РУХ ! что это вообще такое ? Клюб колхозников созданный на деньги заработанные с продажи сигарет из дьютифри по всей Украине ? Расскажите плз великую историю этого клюба ! А то я что то в шоке , даже Википедия не знает такого клюба
korsun_skif
2+2 дає значно більше грошей + з ютуба капне, а що далі буде ніхто думати не хоче. Шкода
mayakovskiy1
Убогая динама как всегда. То "футбол" был ныли, теперь пришел из другой страны транслятор - опять нытье. ОПЗЖ стайл
Аргумент
Суркисы кацапске всех достали уже.
Артем Дима футболист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andrew
Заіпали! може санкції їм треба
Злий Глобинець
А в чому справа? Організатор УПЛ - УАФ. Хай заборонять будь які трансляції на сторонніх ресурсах. Тим більше воєнний стан. А хто порушить (плюси Коломойського напр.) - позбавляти ліцензії на мовлення із-за порушення авторських прав.