Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 серпня 2022, 04:01
587
4

ПАВЕЛКО: «У всіх нас спільна мета – відродження українського футболу»

Президент УАФ провів зустріч із представниками клубів УПЛ

| Оновлено 22 серпня 2022, 04:01
587
4
ПАВЕЛКО: «У всіх нас спільна мета – відродження українського футболу»
УАФ

У Будинку футболу відбулася робоча зустріч із представниками клубів Української Прем’єр-ліги. В обговоренні ключових питань підготовки до старту чемпіонату України узяли участь президент УАФ Андрій Павелко, виконавчий директор УПЛ Євген Дикий та перші віце-президенти УАФ Анатолій Дем'яненко, Олексій Михайличенко, Олег Протасов, Алан Плієв і Вадим Костюченко. 

Учасники зустрічі, серед іншого, обговорили питання погодження протоколу безпеки проведення змагань, який перебуває на затвердженні Міністерства оборони України, правоохоронних органів і місцевої влади регіонів, де планується грати матчі турніру. Також керівники УАФ, УПЛ і представники клубів приділили увагу питанню створення єдиного телепулу.

За словами Павелка, безпека проведення змагань — пріоритет номер один: «Адже йдеться не тільки про поєдинки УПЛ, а й про матчі чемпіонату ПФЛ, жіночих клубних команд і U-19». Також, за словами президента УАФ, триває пошук можливостей для підтримки клубів у цей складний час, зокрема, у фінансуванні арбітражу. «Важлива умова успішного старту першого в історії футболу чемпіонату в умовах війни й подолання всіх перешкод на цьому шляху — це єдність і взаємопідтримка клубів-учасників. Адже в усіх нас спільна мета — перемога України й відродження українського футболу!» — наголосив очільник УАФ.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України
Футбол | 28 березня 2024, 09:32 3
Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України

Журналіст Віктор Вацко згадав кейс з кар’єри захисника «Шахтаря»

Блукаюча роль Бражка, проблема із флангами, лідерство Циганкова та Судакова
Футбол | 27 березня 2024, 14:33 29
Блукаюча роль Бражка, проблема із флангами, лідерство Циганкова та Судакова

Олексій Сливченко аналізує вчорашній успіх збірної України у матчі проти Ісландії (2:1)

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Добрий Кіт
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Выталкиватель парашутистов
Еще когда павелку назначали на должность президента ФФУ, под бдительным оком ГМС и Сергея Стороженка, я еще тогда высказался, что нашему футболк будет скоро  полный п.......ц.. Так оно и получилось, ФФУ погрязла в скандалах и коррупции, чего только один Костюченко стоит в этой ОПГ. Для этой компашки во главе с ее предводителем, нет ничего святого - деньги, еще раз деньги и ничего кроме денег. Я удивляюсь, почему этот девиз до сих пор не на флаге УАФ? И есть пару ньюансов в сообщении. Первое. Календарь уже сверстан, команды все в подготовке к первому туру, а, оказывается, что МО Украины до сих пор не дало официального разрешения на проведение чемпионата. Что-то они знают... Второе. Как всегда - вопрос по оплате арбитров. А как же, нельзя им умереть с голоду, надо поддержать финансово, я так думаю, что арбитры в поле выциганят себе за игру 2-3 тысячи баксов, а боковые - не менее тысячи вечно зеленых. За меньшее им будет западло выходить на поле. Будет очень интересно, если "работу" арбитра по субботам на свежем воздухе в свое удовольствие, приравняют к зарплате наших воинов на фронте. Это будет верх цинизма в воюющей стране. А посудить бесплатно, или за продуктовый набор которым беженцам выдают, слабо?
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
жека нолан
https://www.youtube.com/watch?v=LrA3Sl50VXE для тих хто любить павелка