Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок УЄФА
| Оновлено 11 серпня 2022, 15:21
12048
10

П'ятий Суперкубок УЄФА для вершкових. Реал на класі переміг Айнтрахт

Мадридська команда продовжує штампувати трофеї

| Оновлено 11 серпня 2022, 15:21
12048
10
П'ятий Суперкубок УЄФА для вершкових. Реал на класі переміг Айнтрахт
Сайт УЄФА

Букмекери бачили беззаперечним фаворитом матчу за Суперкубок УЄФА мадридський «Реал». Воно й не дивно - переможець Ліги чемпіонів, втрат в складі немає (не вважати ж такими відхід Бейла, Іско, Йовича, Марсело та Майораля), точкові підсилення з прицілом на майбутнє. А з іншої сторони команда, яка котирується значно нижче і про статус гранда може тільки мріяти. Недавня поразка 1:6 від «Баварії» тільки підкреслювала примарність надій «Айнтрахта» на трофей.

Анчелотті виставив на матч той же склад, що і на фінал Ліги чемпіонів. Очікувався вихід в основі Рюдігера, але Карло вирішив довіритися перевіреним бійцям.

Твіттер Реала

І ті не підкачали. Єдиний гольовий момент біля воріт Куртуа відбувся в самому дебюті матчу - Ферлан Менді втратив м'яч на фланзі, швидким пасом був виведений на удар Камада, але бельгієць вкотре продемонстрував, що не збирається поступатися місцем в основі Луніну, відбивши сильний, але безхитрісний низовий удар.

Далі почалося методичне розхитування оборони «Айнтрахта». Надзусиль не прикладалося, але і так було нормально  - Модрич і Кроос роздавали паси, Каземіро зачистив центр поля, Вальверде бігав по фланзі, як машина, а Вінісіус і Бензема звично комбінували. І після однієї такої комбінації рахунок міг бути відкритий  - удар бразильця Трапп відбити не зумів, але Тута в підкаті хвилин на 20 відстрочив взяття своїх воріт. 

Міг забивати той-таки Вінісіус майже з тої ж позиції, але на цей раз Трапп витягнув м'яч з лівого кута своїх воріт. Та майже відразу після навісу Бензема скинув головою на Каземіро, той - на Алабу, а австрієць з центра воротарського майданчика відправив м'яч в порожню рамку. Все стало ясно - такий «Айнтрахт» міг змінити хід гри тільки завдяки диву.

Але дива не сталося. Нешвидкий темп гри в першому таймі не змінився і в другому. «Реал» всім виглядом показував, хто на полі головний, моментами відверто доводячи гру до піжонства. Могли забивати ще Віінісіус та Каземіро, але першому перешкодив Трапп, а другому - перекладина.

А закрив гру той, хто і мав це зробити. Після пасу Вінісіуса Жуніора Бензема бив, здавалося б, не дуже вдало, але Трапп все ж пропустив удар з лінії штрафного майданчика. Цей гол став для Каріма 324-м у «вершковій» футболці, більше за нього забив за «Реал» тільки Кріштіано Роналдо. А пам'ятаєте, як кілька років тому всі дивувалися, чого Бензема стабільно грає за будь-якого тренера (ліричний відступ - може, ми всі даремно ображаємо і Артема Бєсєдіна, який, хтозна, років через 5 стане головною зіркою київського «Динамо» та українського футболу)?

Кінця гри чекали, мабуть, всі, оскільки в матчі все стало ясно задовго до його завершення. «Реал» впевнено здобув свій п'ятий Суперкубок УЄФА, а «Айнтрахту» доведеться добре попрацювати, щоб не зганьбитися в групі Ліги чемпіонів. Та й в чемпіонаті Німеччини останнє місце (навіть після першого туру) - явно не те, на що розраховує команда.

Суперкубок УЄФА 2022.

«Реал» (Мадрид, Іспанія) - «Айнтрахт».(Франкфурт-на-Майні, Німеччина) - 2:0.

 Алаба, 38, Бензема, 65.

Аларіо, 90+2.

«Реал»: Куртуа, Карвахаль (Рюдігер, 85), Мілітао, Алаба, Ф. Менді, Модрич (Родріго, 66), Каземіро, Кроос (Тчуамені, 85), Вальверде (Камавінга, 76), Бензема, Вінісіус (Себальос, 85).

«Айнтрахт»: Трапп, Ндіка, Соу, Камада, Роде (Гьотце, 58), Туре (Аларіо, 70), Борре, Ленц, Ліндстрьом (Коло, 58), Тута, Кнауфф.

Арбітр: Майкл Олівер (Англія).

Стадіон: «Helsinki Olympic Stadium» (Гельсінкі, Фінляндія).

РЕАЛ - АЙНТРАХТ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

65’
ГОЛ ! М'яч забив Карім Бензема (Реал Мадрид).
37’
ГОЛ ! М'яч забив Давід Алаба (Реал Мадрид).
Сергій Рип'юк
Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Премія, через яку гравці Зорі розпочали бойкот, не прописана у контрактах
Футбол | 19 березня 2024, 06:48 8
Премія, через яку гравці Зорі розпочали бойкот, не прописана у контрактах

Нещодавно лідери луганського клубу відмовились грати проти «Динамо»

Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа
Бокс | 18 березня 2024, 11:18 0
Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа

Франсіс упевнений, що міг би провести бій набагато краще

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Макс Максов
Нажаль довелося дивитись рузьку трансляцію... Так ці два балабола, таке несуть! Що типу на матчі збірних, Фінляндії і рашки у Хельсенкі, типу весь стадіон був у тряпках з аквафрешем... А також марять суперкубком, у якомусь там своєму казані.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Voxa Hvedyk
Також дивився на раша каналі,коментатори як завжди(тут нічому дивуватися) ...
Що по грі,то Айнтрахт шансів і немав на перемогу-Реал просто був на висоті!!!