Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 серпня 2022, 10:10
8631
19

Йожеф САБО: «З такою грою Динамо нічого робити проти Бенфіки»

Спеціаліст – про перспективи команди Мірчі Луческу в Лізі чемпіонів

| Оновлено 09 серпня 2022, 10:10
8631
19
Йожеф САБО: «З такою грою Динамо нічого робити проти Бенфіки»
1927.kiev.ua. Йожеф Сабо

Відомий український тренер Йожеф Сабо висловився про результати першого матчу третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» – «Штурм» (1:0).

– Як оціните протистояння?
– Мені гра зовсім не сподобалася. Насилу додивився. Дуже слабка гра - такі команди не повинні бути в Лізі чемпіонів. І «Штурм», і «Динамо» зіграли дуже слабко. Забили гол і катали - що одні, що інші. Нецікавий футбол. В будь-якому разі, кияни пройдуть австрійців - виграють на виїзді. Найголовніше, що переможуть. Далі на них чекає «Бенфіка» - серйозна команда. З такою грою «Динамо» там нічого робити.

– «Штурм» перехопив ініціативу в першому таймі. За рахунок чого кияни перевели гру на свою користь?
– Поки були сили, «Штурм» щось пробував, мав стихійні моменти, але грати «без воріт» - вибачте мене. Караваєв забив м'яч, в них проспав захисник. Це говорить про слабкість суперника.
 
– Чи можна сказати, що Мірча Луческу вгадав із вимушеною заміною?
– Караваєв виконав своє завдання. Шкода, що Циганков знову травмувався ще й на передматчевій розминці. Який тренер його захоче підписати, знаючи, що він так часто травмується? Тільки відновився, почав грати... Не думаю, що йому варто кудись їхати з «Динамо».

– Відхід Беньяміна Вербича не став несподіванкою?
– Останнім часом його гра мені не дуже подобалася, на відміну від того, що було спочатку, коли він тільки прийшов у «Динамо». Далі отримав травму, ніяк не міг відновитися і таке інше. Поїхав - у Луческу є ким його замінити.

– Після важких 120 хвилин у Стамбулі не очікували «просадки» у фізичному стані киян?
– Після матчу з турками пройшло достатньо часу для відновлення. Не думаю, що «Динамо» могло бути неготовим. Вони зіграли багато товариських матчів, пройшли збори, готувалися. Динамівці знаходяться в хорошому фізичному стані, але я не бачу «ізюминки» - швидкої атаки, забігань, швидкостей. Цього немає.
 
– «Динамо» після домашньої перемоги стало явним фаворитом?
– Потрібно вже готуватися до «Бенфіки», тому що «Штурм» кияни переграють і пройдуть далі. Не може ця команда щось протиставити «Динамо», переграти його. Це команда нашої Першої ліги. Коли я бачу, як вони зупиняють м'яч, як роблять паси, скільки у них браку - з їхнім футболом стає все зрозуміло. Я очікував на більше. До гри не бачив цю команду. Зараз же можу сказати, що це колектив нашої Першої ліги.

Матч-відповідь відбудеться сьогодні, 9 серпня. Початок о 21:30 за Києвом.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 2
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
NM16071
Коли вже нарешті цей нитик закриє свій рот? По грі поступалися і Фенербахче. Та йз штурмом у першому таймі були проблеми, але для чого випліскувати свою ненависть до клубу за те, що тебе звільнили після ганебних результатів. Надіємося. Вболіваємо, а там буде видно. 
TimurKhAI
Да не такой уж и слабый этот Штурм. Достаточно глянуть хотя бы обзор их недавнего матча против Зальцбурга (который, уважаемый ЙоЙо, конечно же, не видел).
Просто киевлянам сыграло на руку то, что австрияки были немножко дохленькие после Ред Булла. Но сегодня, я уверен, будет в разы тяжелее.
leccinum
""... а война, простите, господин экспэрт, со всеми вытекающими из этого последствиями, идет в Украине или Португалии???
IgorDK
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Zhez53
Вот мне интересно, как Йжикович оценит игру Шахтера с Ромой и Аяксом. Наверняка, будет подбирать оправдательные эпитеты и восхваление Мудрика. 
GeloN83
Сьогодні буде нічия, можливо, перемога мінімальна "Динамо"... А з "Бенфікою" у "Динамо" без шансів. Гра дійсно жахлива - причина відома... 
Taykitanin
З таким старческим маразмом не треба коментувати гру команди.
Злий Глобинець
Зрозуміло, що Бенфіка на ходу і розірве ДК. Але Штурм перегравати і проходити потрібно. Та і з Бенфікою хоч одне очко до копілочки взяти не завадить.
igor shmuylo
Быть открытым с такой игрой динамо  бенфику не пройдёт. Уже в первой игре разбила бенфика опоннета 4,0
aleks8-48
Как по мне,так Сабо сделал очень профессиональный анализ. Причем тут ненависть к Динамо, легендой которого он есть. Ненависть ко всем,кто не восхваляет Динамо-это фишка динамовских горлохватов называющих себя болельщиками. Я помню Сабо и футболиста,и тренера-это выдающийся специалист, один из лучших в истории украинского футбола,а те сосунки,кто смеет оскорблять этого уважаемого специалиста,просто ещё не доросли до того,чтоб его понимать.
ALKOSruLKA
Старий маразматик так зневажливо ставиться до Штурму, ніби в ДК не колгоспники грають, а гравці рівня Баварії...  ця команда "першої ліги" ще покаже київським мажорам і упоротому мадяру, чого вони варті!