Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

09.08.2022 21:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 1 : 3
Карабах Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 серпня 2022, 04:25
1807
0

Ференцварош – Карабах. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Маючи нічию 1:1 у першій зустрічі, команди у Будапешті завершать очну суперечку

| Оновлено 10 серпня 2022, 04:25
1807
0
Ференцварош – Карабах. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Ференцварош / автор невідомий

У вівторок, 9 серпня, у Будапешті на полі стадіону «Групама Арена» відбудеться матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому відносини з'ясують місцевий «Ференцварош» та «Карабах» з Азербайджану. Стартовий свисток у матчі пролунає о 21:00 за київським часом.

Ференцварош

Клуб із Будапешта на сьогодні провів вже шість офіційних матчів у сезоні-2022/2023. Він взяв старт у кампанії з кваліфікації Ліги чемпіонів, де відразу пройшов два етапи.

У першому колі відбору «Ференцварош» здолав казахстанський «Тобол», зігравши з ним 0:0 на виїзді та розгромивши з рахунком 5:1 на своєму полі. Потім був загальний успіх у протистоянні зі словацьким «Слованом» із Братислави. У першій грі вдома угорці програли 1:2, але у зустрічі у відповідь на виїзді відсвяткували велику перемогу - 4:1.

Після цього команда взяла старт у національному чемпіонаті. У матчі 1-го туру угорської ліги «фраді» у рідних стінах зламали опір «Пушкаш Академі» – 1:0.

Потім «Ференцварош» вирушив у гості до «Карабаха», з яким провів першу зустріч відбору Q3 Ліги чемпіонів. Зустріч найсильнішого не виявила, завершившись унічию 1:1.

Карабах

Азербайджанці також успішно подолали вже дві стадії кваліфікації в Лізі чемпіонів. У першому раунді вони вибили із розіграшу польський «Лех». У першій грі на виїзді «Карабах» програв 0:1, а вдома у відповідь переміг з рахунком 5:1.

У другому колі відбору ЛЧ «Карабах» зламав опір швейцарського «Цюріха». У першій грі на власному полі азербайджанці виграли 3:2. Проте у основний час зустрічі у відповідь програли - 1:2. В підсумку суперечка команд була продовжена у додатковий час. У ньому команді з Азербайджану вдалося відзначитися ще раз, звести поєдинок до нічиєї 2:2 та завоювати путівку до наступної стадії.

Як вже повідомлялося, у першій грі відбору Q3 «Карабах» на своєму полі розійшовся з «Ференцварошем» миром - 1:1. Після цього минулого вікенду, а точніше – 6 серпня, карабахська команда провела стартовий матч національного чемпіонату Азербайджану сезону-2022/2023. Це була домашня гра із «Сабаїлом», яка принесла «Карабаху» перемогу – 3:1.

Орієнтовні склади

Ференцварош: Дібус - Ботка, Ммае, Кнустер, Чівич, Лаїдуні, Есіті, Захаріассен, Нгуен, Траоре, Болі.

Карабах: Махаммадалієв – Вешович, Мустафазаде, Хусейнов, Байрамов, Караєв, Янкович, Овусу, Озобич, Зубір, Ваджі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зможуть підтвердити свій рівень та переможуть. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 3.20 по лінії Parimatch.

9 серпня, вівторок

«Ференцварош» - «Карабах»
Будапешт. «Групама Арена». 21:00
Перша гра – 1:1
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch  
  • 2.23
  • 3.40
  • 3.20
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.