Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 07 серпня 2022, 09:08
536
0

Сергей Співак – Аугусто Сакаї. Прогноз та анонс на бій

Поєдинок турніру UFC on ESPN 40

| Оновлено 07 серпня 2022, 09:08
536
0
Сергей Співак – Аугусто Сакаї. Прогноз та анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергей Співак

Бій відбудеться 7 серпня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) у комплексі «UFC Apex» і стане ко-мейн івентом турніру UFC on ESPN 40. Орієнтовний початок бою – 05:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Представник Молдови у важкій вазі UFC Сергей Співак (14-3) побореться з бразильцем Аугусто Сакаї (15-4-1), який займає 14-е місце у дивізійному рейтингу промоції.

Співак у своєму останньому бою закрив поразку нокаутом від Тома Аспіналла. У березні на UFC 272 «Полярний ведмідь» фінішував ударами в першому раунді Грега Харді. І це була четверта перемога Співака в останніх п'яти боях.

Сакаї знаходиться за пів кроку від звільнення з промоції. Він не вигравав більше двох років і програв нокаутом останні три поєдинки, зупинений Алістаром Оверімом, Жаірзіньо Розенструйком та у грудні на UFC 269 у другому раунді Таєм Туівасою.

Прогноз на бій

Співак – непоганий боксер. У плані ударної техніки він може не поступатися своєму супернику, проте Сакаї має важчі руки, тому молдавський боєць навряд чи зробить ставку на розміни, незважаючи на поразки бразильця нокаутом.

Сакаї - небезпечний, але досить примітивний ударник, який має багато огріхів у партері. А ось Співак якраз чудово бореться і має хороші шанси реалізуватися на землі. Прогнозуємо, що Сергей не дасть противнику протриматися до фінальної сирени і здобуде другу перемогу сабмішном в UFC.

Перемога Співака здачею у 1-му раунді

Parimatch  
  • 1.30
  • 3.30
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.32
  • 51
  • 3.32
Сделать ставку Зробити ставку

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.