Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 серпня 2022, 22:09
1444
0

Фулхем – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Колектив Юргена Клоппа розпочинає черговий похід за чемпіонським титулом

| Оновлено 06 серпня 2022, 22:09
1444
0
Фулхем – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 6 серпня, у Лондоні на стадіоні «Крейвен Котедж» відбудеться матч першого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Фулхем» та «Ліверпуль». Стартовий свисток рефері Ендрю Медлі з Йорка прозвучить о 14:30 за київським часом.

Фулхем


Десять останніх років у історії лондонського «Фулхема» навряд чи можна назвати сповненими успішних виступів, оскільки команда більше половини цього терміну провела у Чемпіоншипі, де й перебувала минулого сезону. Перемога в гонці за право підвищитись у класі «дачникам» далася у досить ефектний спосіб, оскільки вони зуміли подолати рубіж у 100 забитих м'ячів (106) за 46 зіграних матчів, випередивши «Борнмут» на скромні два очки.

Як і належить новачкові чергового сезону АПЛ, «коттеджери» пристойно посилилися під час літнього міжсезоння, і в їхньому таборі тепер також є «український слід» – нападник Манор Соломон залишив прихильність донецького «Шахтаря» заради виступів у найбільш популярній лізі світу, і тепер буде намагатися допомогти своїй команді закріпитись у «еліті» англійського футболу. Гостра необхідність купувати ізраїльтянина виникла, у тому числі, на тлі втрати колективом Марку Сілви юного півзахисника Фабіу Карвалью, який своїм наступним клубом обрав саме першого суперника «дачників» після повернення до АПЛ.

Ліверпуль


Минулого сезону «Ліверпуль» до останнього переслідував «Манчестер Сіті» у чемпіонських перегонах, поступово вибиваючи з рук свого головного опонента зразка останніх років кубкові трофеї. Проте колектив Юргена Клоппа врешті-решт залишився лише другим, а «містяни» вкотре приміряли чемпіонську корону. За цей ситуативний успіх футболістів Хосепа Гвардіоли «червоні» вже встигли помститися тиждень тому, коли в матчі за Суперкубок Англії обіграли «Сіті» з рахунком 3:1, укотре підтвердивши свої високі амбіції цього сезону.

«Ліверпуль» далеко не завжди дозволяє собі витрачати великий обсяг фінансів під час трансферних кампаній, проте гегемонія клубу з Манчестера таки вивела з рівноваги клуб з Мерсісайду. Понад 85 млн євро в результаті було витрачено на придбання, зокрема, гравця «Фулхема» Фабіу Карвалью, захисника Калвіна Ремсі, а також нападаючого Дарвіна Нуньєса, який уже встиг відзначитися голом у ворота «Сіті». До речі, на відміну від новачка «містян» Ерлінга Холанда, який обійшовся їм анітрохи не дешевше. Проте «червоні» втратили сенегальського форварда Садіо Мане, із яким тісно пов'язана більшість їхніх успіхів останніх років. Чи зможе Клопп його замінити?

Орієнтовні склади


«Фулхем»: Лено – Робінсон, Рим, Адарабйойо, Мбабу – Рід, Пальінья – Кебано, Перейра, Декордова-Рід – Мітрович.

«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, Ван Дейк, Матіп, Александер-Арнольд – Тіаго, Фабіньо, Хендерсон – Діас, Фірміно, Салах.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості не залишать шансів суперникам. Нашою ставкою буде позиція Фора. Ліверпуль (-2) з коефіцієнтом 2.33 за лінією Parimatch.

6 серпня, субота

«Фулхем» – «Ліверпуль»
Лондон. «Крейвен Коттедж». 14:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Ендрю Медлі (Йорк, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:3
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.