Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 серпня 2022, 19:29
2019
0

Віце-президент Кривбасу: «Ми за телепул. Вперше в історії у нас є шанс»

Артем Гагарін розповів про проблеми під час зустрічі клубів

| Оновлено 13 серпня 2022, 19:29
2019
0
Віце-президент Кривбасу: «Ми за телепул. Вперше в історії у нас є шанс»
footballua.tv. Артем Гагарін

Віце-президент «Кривбасу» Артем Гагарін розповів про те, що клуб виступає за створення єдиного телепулу, проте окремі представники УПЛ учора проголосували проти цього рішення.

– Ми повністю за телепул. Нині це ще один момент, який має об'єднати країну, якщо не зараз, то коли? Є можливість вперше в історії зробити телепул. Це дуже складно, всі ми розуміємо, на які ризики йде канал, який працюватиме над трансляцією, це війна. Якщо ми зважилися проводити чемпіонат, то ми маємо об'єднуватися в найменших дрібницях. На перший погляд, це така дрібниця, але з іншого боку це великий крок уперед.

Позиція нашого клубу – це буде історичне рішення, як чемпіонат під час війни, так і єдиний телепул, що за таких умов люди зуміли об'єднатися. Дуже велику роботу в цьому плані провела УПЛ і всі, хто працював над цим, подолали багато складнощів та нюансів та отримали пропозицію.

– Як ви оціните варіанти, надані телеканалами?

– Я думаю, що пропозиція, яка зараз є – це найоптимальніший варіант для нинішніх реалій. З кожним роком збільшуватиметься плата за телепул і це нормально. З чогось треба починати, і я думаю, що згодом ми зможемо, як і поляки, вийти на якісь цифри. Але це станеться, коли закінчиться війна, коли все заспокоїться і тільки тоді можна буде говорити про якийсь прибуток від цього. А за нинішніх умов ми вважаємо, що іншого шляху не може бути», - сказав Гагарін.

Крім того, функціонер прокоментував позицію «Руху», який виступає проти.

– Скажу лише одне, під час засідання представники ФК «Рух» сказали: «Наші фахівці все прорахували, і ми самостійно можемо вийти на ту саму суму, яку пропонує нам представник, який запропонував найкращі умови». Я не розумію, в чому тоді сенсу від заяви Козловського, якщо це та сама сума. Він сказав, що це дуже маленька сума, а вони самостійно можуть вийти на неї. У мене щось не сходиться або у заяві президента ФК «Рух», або у позиції представників «Руху», які були на засіданні. Сам Козловський чомусь не приєднався до нас, було б цікаво.

Ще мені було дуже цікаво, але я не отримав відповіді на це питання – про які загальнонаціональні канали, які транслюватимуть, він говорив? Де вони візьмуть усю техніку? Я не розумію цієї ситуації.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»
Футбол | 24 квітня 2024, 21:47 0
МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»

Екс-форвард «Динамо» хоче повернутися лише до київського клубу

Динамо хотіло перенести матч із Дніпром-1 в інше місто. Відоме рішення
Футбол | 24 квітня 2024, 16:37 46
Динамо хотіло перенести матч із Дніпром-1 в інше місто. Відоме рішення

Клуби УПЛ таки зіграють у Дніпрі, а от молодіжки зустрінуться у Києві

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.