Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 06 серпня 2022, 22:11
1319
1

Боруссія Д – Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Одна з найбільш результативних в очних поєдинках пар турніру

| Оновлено 06 серпня 2022, 22:11
1319
1
Боруссія Д – Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 6 серпня, в Дортмунді на Зігналь-Ідуна-Парк відбудеться матч першого туру чемпіонату Німеччини з футболу, в якому зіграють дортмундська «Боруссія» та леверкузенський «Байєр». Стартовий свисток арбітра прозвучить о 19:30 за київським часом.

Боруссія Д


Дортмундська «Боруссія» під керівництвом Марко Розе зуміла зайняти другий рядок за підсумками попереднього розіграшу німецької Бундесліги, що певною мірою можна вважати прогресом на тлі виступів «джмелів» сезоном раніше, коли вони опинилися третіми. Ситуативні успіхи Едіна Терзіча таким чином були перекриті вищою позицією авторства Розе, проте від тренера, якого зі скандалом переманювали з однойменного клубу з Менхенгладбаха, чекали впевненіших результатів. У результаті, 39-річний фахівець знову керуватиме «жовто-чорними».

Однак перед Терзичем одразу постала головна проблема передсезонної підготовки команди. «Боруссія» буде змушена розпочинати новий футбольний рік із кадровим дефіцитом на позиції центрального нападника, оскільки на місце Ерлінга Холанда, який пішов у «Манчестер Сіті», узяли Себастьяна Алле і Каріма Адейємі, однак в івуарійця не так давно була виявлена ​​ракова пухлина, унаслідок чого допомогти команді найближчим часом він точно не зможе. При цьому, «джмелі» куди більше уваги приділили центру оборони, де протягом сезону має всі шанси вкоренитися пара Ніклас Зюле – Ніко Шлоттербек.

Байєр


На відміну від «Боруссії», прогрес леверкузенського «Байєра» протягом минулого сезону під керівництвом Герадо Сеоане був більш помітним. По-перше, команда почала значно більше забивати голів, тому й позитивні результати до неї приходили набагато частіше. По-друге, «фармацевти» зуміли досягти третього рядка турнірної таблиці, де не могли закріпитися протягом довгих шести років. Усе це зробило Леверкузен однією з головних сенсацій минулого сезону, а також закріпило позиції швейцарського фахівця на чолі клубу.

Ще одна особливість «Байєра» зразка поточного міжсезоння – за його футболістами не гналися європейські гранди. Більше того – «04» придбав досить перспективного форварда Адама Гложека за значні 13 млн євро. Бойовий, зіграний і досвідчений кістяк команди – на цей фактор робитиме акцент Сеоане на старті сезону, проте «Байєр» усе одно буде із завмиранням серця чекати на момент повернення Флоріана Вірца після травми хрестоподібних зв'язок. У Лізі чемпіонів УЄФА без юного вундеркінда точно буде непереливки.

Орієнтовні склади


«Боруссія» Д: Кобель – Геррейру, Шлоттербек, Хуммельс, Меньє – Дауд, Беллінгем – Мален, Ройс, Адеємі – Муссоко.

«Баєр»: Градецькі – Баккер, Тапсоба, Куссуну, Фрімпонг – Андріх, Арангіс – Гложек, Азмун, Діабі – Шик.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у прийдешній грі команди покажуть результативний футбол із невеликою перевагою господарів. Нашою ставкою буде позиція – «Боруссія» Д переможе і ТБ 3.5 з коефіцієнтом 3.75 за лінією Parimatch.

6 серпня, субота

«Боруссія» Д – «Баєр»
Дортмунд. «Зігналь-Ідуна-Парк». 21:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 3:2
Parimatch  
  • 2.09
  • 4.26
  • 3.28
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VK-Sport
Якось двояко, написано про кадрові проблеми Дортмунда і навпаки про успіхи Леверкузена, але прогноз 3-2 на користь шмелів...не буде дивиною, якщо Байер виграє.