Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 серпня 2022, 18:52
3409
4

Йожеф САБО: «Заяви тренера Штурма про бажання зіграти від оборони – обман»

Спеціаліст – про майбутній поєдинок «Динамо» – «Штурм»

| Оновлено 02 серпня 2022, 18:52
3409
4
Йожеф САБО: «Заяви тренера Штурма про бажання зіграти від оборони – обман»
ФК Динамо Київ

Відомий український тренер Йожеф Сабо висловився про матч третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» Київ – «Штурм» Грац.

«Команду «Штурм» я не знаю, не бачив її. Але скажу так: мені подобається австрійський чемпіонат, там добрі команди грають. Єдине, маю питання. «Штурм» минулого сезону посів друге місце у чемпіонаті Австрії, відставши від чемпіона Зальцбурга на 15 очок. Питання таке: чи «Штурм» просто набагато слабший за Зальцбург або ж, коли був розрив у 6-7 очок, вони здалися і не грали вже на чемпіонство. Але це моя думка.

У будь-якому випадку «Штурм» – це гарна команда. Вони дисципліновані, бо з австрійського чемпіонату багато футболістів потім переходять до клубів із Бундесліги Німеччини. Це ми можемо побачити по збірній Австрії, до якої запрошуються футболісти з німецької Бундесліги. Це говорить про щось!

Так, напередодні матчу з «Динамо» у рамках чемпіонату Австрії «Штурм» виграв удома у Зальцбурга з рахунком 2:1. Я прочитав висловлювання головного тренера «Штурма» Крістіана Ільцера перед матчем із киянами. Але це висловлювання! Може, він просто обманює, говорячи, що «Штурм» не збирається грати у відкритий та атакуючий футбол. Він сказав, що вони закриються, бо проти «Динамо» лише так можна грати. Але мені здається, що це просто обман!

У всякому разі, «Штурм» перший матч гратиме на виїзді і, звичайно, вони намагатимуться убезпечити свої ворота. Я думаю, що після втрати м’яча всі футболісти «Штурма» відходитимуть на свою половину поля та захищатимуться, граючи на контратаках.

Чи варто брати до уваги той факт, що «Динамо» напередодні матчу з австрійцями програло Евертону у спарингу з рахунком 0:3? Абсолютно не варто брати це до уваги. То була така подарункова гра. Тим більше, що у цьому матчі грали «динамівці», які не брали участі у поєдинку із Фенербахче. Але найголовніше, що кияни зіграли цей спаринг, зробивши свято футболу.

А у матчі зі «Штурмом» «динамівцям» не можна пропускати. Я знаю Луческу і в нього тактика практично одна й та сама. Тож цією ж тактикою він гратиме вдома з австрійцями, а на виїзді - тим більше. Але принаймні я вірю в «Динамо» та вірю, що вони мають пройти цього суперника», - сказав Сабо.

Матч «Динамо» – «Штурм» відбудеться у польському місті Лодзь у середу, 3 серпня. Початок о 21:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Юрій ВЕРНИДУБ: «Наші арбітри не працювали і не працюватимуть у єврокубках»
Футбол | 18 травня 2024, 19:11 23
Юрій ВЕРНИДУБ: «Наші арбітри не працювали і не працюватимуть у єврокубках»

Наставник залишився незадоволеним роботою арбітра

Усик проти Ф’юрі – поєдинок 50 на 50. Легендарний бій за абсолюта
Бокс | 18 травня 2024, 20:50 32
Усик проти Ф’юрі – поєдинок 50 на 50. Легендарний бій за абсолюта

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Віталій Ткачук
Я думаю що тренер Штурма не злукавив. Вони бачили як Фенер намагався грати в атакувальний футбол, і вилетів, а там склад сильніший ніж в Штурма. Віддадуть м'яч, будуть грати на контратаках, бо ДК, в позиційній грі слабкий. Якщо австрійці заб'ють першими, то нам буде важко, і навпаки.
Умник
Отличный анализ был от Димы Джулая.
К каждому матчу надо готовится.
Они умно выиграли у Зальцбурга.
Они заставят играть Динамо первым номером.
Милан Милан
Старый маразматик, наговорил непонятно что. Ну хоть честно признался, что не видел как Штурм играет. Но вопрос - зачем нам его фантазии?