Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1504
0

Монако – ПСВ. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Страх припуститися помилок, як це було роком раніше

Монако – ПСВ. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
facebook.com/PSV

У вівторок, 2 серпня, у Монако на стадіоні «Луї ІІ» відбудеться перший матч третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють французький «Монако» та нідерландський ПСВ. Стартовий свисток італійського рефері Давиде Масса з Імперії прозвучить о 21:00 за київським часом.

Монако


Французький «Монако» вже який рік показує хвилеподібні виступи за ходом сезону, унаслідок чого далеко не завжди опиняється на тих місцях у турнірній таблиці, на яких хотів би перебувати. «Бронза» зразка минулого сезону якраз і була історією з розряду стрімкої спроби порятунку команди, яка, як здавалося, так і залишиться у нижній половині турнірної таблиці. Однак єдиний слот у кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА від Франції зайняли саме «монегаски», тому робота на передсезонних зборах для них почалася трохи раніше.

Ніко Ковач свого часу замінив на посаді головного тренера «Монако» Роберта Морено якраз через незадовільні результати, на чому пізніше прогорів і сам. Команда на чолі з французьким фахівцем Філіпом Клементом цього сезону все також планує нав'язувати боротьбу за чемпіонський титул, але для цього необхідно було старанно попрацювати на трансферному ринку для посилення кожної лінії, чим «Монако» в результаті так і не зайнявся, обмежившись придбанням форвардів Бреля Емболо та Такумі Мінаміно.

ПСВ


Чемпіоном нідерландської Ередівізі вже не перший сезон стає амстердамський «Аякс», тоді як за ним зі змінною сталістю опиняється інший гранд локального футболу – ПСВ. Команда з Ейндховена одразу отримала місце на третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА, як Україна в найкращі часи, тому відчуватиме певний недолік ігрової практики. Так само як і суперники, які також не грали в поточній кваліфікації до майбутньої дуелі.

Проте, команда Рууда ван Ністелроя має перевагу у вигляді вже зіграного матчу за Суперкубок країни, у якому ПСВ взяв ситуативний реванш у «Аякса» в ефектному матчі (5:3). Варто зазначити також і той факт, що обидві команди приблизно одночасно почали роботу на підготовчих зборах, але в процесі виявилося, що зіграти проти «Монако» вишиковується набагато серйозніша черга з суперників з гучними іменами, ніж проти нідерландців. Як підсумок, очікується, що цей чинник підніме зіграність «монегасків» на новий рівень. А відсутність великої кількості позитивних результатів не має на цьому тлі обнадіювати суперників.

Орієнтовні склади


«Монако»: Нюбель – Енріке, Маріпан, Дісасі, Агілар – Головін, Лукас, Фофана, Вандерсон – Бен Єддер, Фолланд.

ПСВ: Бенітес – Макс, Рамальо, Тезе, Хувер – Сангаре, Веєрман – Гакпо, Тіль, Бакайоко – Л. де Йонг.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі намагатимуться зачепитися за результат. Нашою ставкою буде позиція – «Монако» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.20 за лінією Parimatch.

2 серпня, вівторок

«Монако» – ПСВ
Монако. «Луї ІІ». 21:00
Арбітр: Давіде Масса (Імперія, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch  
  • 2.10
  • 3.86
  • 3.54
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.