Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 31 липня 2022, 19:32
3406
1

Бронза у Швейцарії. Динамо U-19 виграло у однолітків із Фулхема

Перемога над англійським клубом принесла біло-синім бронзові нагороди

| Оновлено 31 липня 2022, 19:32
3406
1
Бронза у Швейцарії. Динамо U-19 виграло у однолітків із Фулхема
ФК Динамо Київ

У заключному матчі на міжнародному турнірі FC Aesch Under 19 International Football Tournament у Швейцарії юнацька команда Динамо виграла в англійського Фулхема у боротьбі за третє місце.

Динамівські юнаки виступали у групі А, де вже зустрічалися із Фулхемом. Тоді поразка від лондонців (1:2) не завадила динамівцям стати переможцями свого квартету – в інших матчах кияни здолали швейцарський Базель (5:1) та мексиканський Тигрес (3:1).

Однак у півфінальному матчі підопічні Ігоря Костюка поступилися іспанській Валенсії по пенальті (3:3 в основний час). Фулхем вийшовши з групи з другої позиції, в іншому півфіналі поступився Ювентусу з рахунком 1:2.

У матчі за 3-тє місце склад киян поповнили гравці, що повернулося в юнацьку команду з розташування основної, у складі якої взяли участь у товариському благодійному матчі з Евертоном у Ліверпулі – Антон Боль, Олександр Яцик та Антон Царенко.

Вже на 9-й хвилині Маткевич заробив стандарт на лівому фланзі і сам виконав його, навісивши до штрафного майданчика. На стандарт підключився Боль, який залишився без опіки на дальній стійці та головою відправив м'яч у ворота – 1:0. Кремчанин наздогнав м'яч біля лицьової лінії та перевів його на Бенедюка, який відпасував далі на Царенка – і Антон у дотик із 12 метрів відправив круглого у сітку – 2:0.

Відквитати один м'яч лондонцям вдалося завдяки індивідуальним діям Лемара Гордона, який увійшов до штрафного майданчика Динамо і ювелірно пробив у ближній кут – Авраменко не зумів врятувати – 2:1. Боль видав довгу передачу зі своєї половини поля на Кремчанина, який з правого флангу змістився до штрафного майданчика і спробував пробити або прострілити повз воротаря. Голкіпер зачепив м'яч і переправив його точно під ногу Дзеня, який поставив гольову крапку в цій атаці – 3:1.

Фулхем знову залишив у грі Лемар Гордон, який відзначився видовищним голом, направивши м'яч від лівого краю штрафного майданчика в дальній кут воріт Авраменка – 3:2. Після вкидання Білоконем ауту з лівого флангу Горбач увійшов до штрафного майданчика і також вразив дальній кут, встановивши остаточний рахунок – 4:2, який приніс біло-синім бронзові нагороди турніру.

FC Aesch Under 19 International Football Tournament

Матч за третє місце, Швейцарія, 31 липня

Динамо U-19 (Київ, Україна) – Фулхем U-19 (Лондон, Англія) – 4:2 (2:0)

«Динамо» (стартовий склад): 12. Авраменко – 8. Бенедюк, 4. Боль, 17. Філатов, 28. Білокінь – 6. Яцик (к), 22. Саленко, 19. Маткевич, 10. Царенко, 13. Кремчанин - 23. День.

На заміну виходили: 3. Балаба, 7. Слюсар, 9. Горбач, 5. Янчишин, 21. Василець.

Голи: Боль (9), Царенко (13), День (54), Горбач (64) – Гордон (48, 58).

Попередження: Царенко (61) – Паркер (70).

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил