Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 липня 2022, 11:58
15049
5

В'ячеслав СЕНЧЕНКО: «Мені незрозуміла людська позиція Ломаченка»

Колишній чемпіон світу розчарований мовчанням відомого боксера

| Оновлено 31 липня 2022, 11:58
15049
5
В'ячеслав СЕНЧЕНКО: «Мені незрозуміла людська позиція Ломаченка»
Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко

Колишній чемпіон світу В'ячеслав Сенченко жорстко розкритикував Василя Ломаченка за мовчання під час військового вторгнення росії в Україну.

«Тут кожен робить свій вибір, і не можна сказати, що хтось правий чи не правий. Моя думка, що кожен має займатися своєю справою. Усик – боксер, він має боксувати, військовий має воювати.

Ломаченко відмовився від бою за абсолюта та пішов у тероборону? Це все розмови. Не було контракту. Я думаю, ніхто не бачив, щоби він був. Усна домовленість – це з чиїхось слів. Я взагалі не хочу обговорювати Ломаченка. Мені незрозуміла його людська позиція.

Має багатомільйонну аудиторію, його знають у всьому світі. Хоч Ломаченко і намагається не сильно давати інтерв'ю, але можна сказати, що він є публічною, знаменитою людиною. Тому він повинен був висловити свою думку, сказати, що він думає з приводу вторгнення росії. Його позиція для мене взагалі незрозуміла», – сказав Сенченко в інтерв'ю ютуб-каналу «Два Бокових».

Раніше повідомлялося, що Ломаченко має провести свій наступний бій 22 жовтня.

Оцініть матеріал
(114)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 19
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
charlik
Война открыла истинное лицо этого ублюдка. Твари кацапские и папашка толя и сынок вася. Нельзя больше их представлять как украинцев, это говноеды кацапские. А этот сраный чемпион пусть валит подальше.
Владимир Коновалец
Позицию василия знают все в Украине. Эта семейка сепаров, во главе с его папашкой. Оба мечтают о том, чтобы в Украине царствовал карлик-педофил. Я не понимаю наше руководство министерства молодежи и спорта, почему они не прихватят за жабры этого ушлепка? Или Гутцайт тоже ждет прихода расеян в Киев? 
an52
Чому б журналістам не провести розслідування і не з'ясувати, чи насправді служить Ломаченко або може просто зробив фотку у формі? Де він зараз? Здається, це єдиний з відомих ураїнських спортсменів, який вперто відмовчується. 
Выталкиватель парашутистов
Бойцов теробороны , состояших на контракте, не разрешено выпускать за границу.Если Вася действительно вступил в такую организацию, то как он оказался за кордоном, кто дал разрешение? Но если это были понты для СМИ, то тогда вопросов , как он оказался за границей, почти нет. Только  в вопросе как военнообязанного. Но человека, который не уважает свою страну и считает Украину виновником вторжения расеи, невозможно заставить защищать Родину - он или перебежит на сторону врага, или начнет вести подрывную деятельность. По поводу Гутцайте. Не думаю что он замешан в этом деле, хотя он многим помогал со стороны министерства, чтобы они сбежали с Украины после 24 февраля.