Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 31 липня 2022, 12:50
1934
1

МАРКЕВИЧ: «Зорі до снаги добре виступити навіть у груповому турнірі ЛК»

Спеціаліст вважає, що потрібно також зважати і на реалії українських клубів

| Оновлено 31 липня 2022, 12:50
1934
1
МАРКЕВИЧ: «Зорі до снаги добре виступити навіть у груповому турнірі ЛК»
УАФ. Мирон Маркевич

Відомий український тренер Мирон Маркевич розповів про виступ український команд в Лізі конференцій напередодні старту чемпіонату України.

— Через вторгнення росії «Ворскла» вирішила обидва матч з АІКом проводити в Швеції. На відміну від тих же динамівців, не кажучи вже про футболістів АІКа, підопічні Віктора Скрипника не могли похвалитися ігровою практикою і довгою лавою запасних. В підсумку це й далося взнаки, хоча якихось особливих претензій до полтавців, зважаючи на реалії, немає.

— На початку серпня в кваліфікації Ліги конференцій стартує ще один український клуб «Зоря», яка гратиме з румунською «Університатею». Кому тут віддаєте перевагу?
— Хоча луганці й зазнали чималих кадрових втрат, все ж, їхній рівень підготовки вищий ніж у візаві з Крайової. Думаю, що «Зорі» до снаги добре виступити навіть у груповому турнірі Ліги конференцій.

— В серпні українські вболівальники будуть уважно слідкувати не тільки за виступами «Динамо» та «Зорі» на міжнародній  арені, а й за стартом в УПЛ…
— Знаєте, я за те, аби чемпіонат був обов`язково відновлений, хоча, коли відверто, то схилявся до того, що змагання слід проводити в одній із сусідніх країн. Все ж, зацікавлені організації, зупинили свій вибір на Україні. Сподіваюся, що буде враховано кожну дрібницю, аби учасникам була гарантована безпека. Це буде виклик для всієї України.

Що ж до претендентів на «золото», то лідируючим позиціям «Динамо» та «Шахтаря» ніхто не загрожує, хоча гірникам бажано доукомплектуватися вправними легіонерами, якщо вони хочуть добре виступити в Лізі чемпіонів.

Від кого можна очікувати сюрпризів? В першу чергу, від «Руха», в лавах якого багато талановитої молоді, що горить бажанням голосно заявити про себе.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
terhoha
Ворсклі теж було до снаги. І де вона, в дупі разом з новим і офігенним тренером.