Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
5973
3

Мирон МАРКЕВИЧ: «Я передрік, що Динамо переграє Фенербахче»

Фахівець вважає, що кияни заслужили похвали

Мирон МАРКЕВИЧ: «Я передрік, що Динамо переграє Фенербахче»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мирон Маркевич

Відомий український тренер Мирон Маркевич поділився враженнями від виступу «Динамо» на міжнародній арені.

— Перед стартом кваліфікації Ліги чемпіонів я передрікав, що кияни візьмуть гору над «Фенербахче». І тішить, що підопічні Mірчі Луческу не підвели, хоча ситуація в повторному матчі в Стамбулі була доволі валідольною. Киянам, передусім, слід подякувати молодому півзахиснику «Фенербахче» Ісмаїлу Юксеку, якому зрадила витримка і він був вилучений з поля на початку другого тайму. Турецька команда відразу змушена була скинути оберти і гості все сміливіше почали з`являтися біля карного майданчика господарів. А доля протистояння вирішилася в овертаймі, коли динамівці вміло скористалися тим, що грали в більшості.

— Що вам сподобалося в діях киян, кого б серед них виокремили і яких вразливих місць необхідно якнайшвидше позбутися?
— Насамперед віддам належне динамівцям за проявлений характер. Адже після нічиєї в першому поєдинку багато експертів почали віддавати перевагу «Фенербахче», проте підопічні Мірчі Луческу дотримувалися іншої точки зору. Згоден, що до перерви в Стамбулі було важко, але кияни терпіли, в деяких епізодах їм щастило, але вони таки змусили амбітних господарів капітулювати.

Звісно, похвали заслуговує воротар Георгій Бущан, котрий не  тільки парирував пенальті, а й виручив ще в кількох моментах.

Що не сподобалося? На жаль, в складі киян бракує якісних гравців для позиційного наступу. Ось чому динамівцям й надалі нічого не залишається, як розраховувати на контрвипади. Звернув увагу й на те, що «Динамо» поки не підсилилося кваліфікованими нападниками.

— Що скажете про наступного суперника динамівців в Лізі чемпіонів австрійський «Штурм»?
— Це перспективна команда, де грає чимало молоді, але,  переконаний, що кияни повинні її пройти, особливо після того, як вибили з турніру «Фенербахче». Головне, аби динамівці належним чином відновилися і підійшли до поєдинку в Лодзі без шапкозакидацького настрою. Бо пригадується в сезоні-2009/2010 очолюваний мною «Mеталіст» в Лізі Європи явно недооцінив «Штурм» і за це тоді поплатився.

Джерело zbirna.com
Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Я реально перший раз чую від Маркевича хоч якийсь позитив в бік Динамо.
Треба насторожитися.
Якщо щей Сабо таке скаже, то взагалі піпец...
Шаманів треба визивати