Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 30 липня 2022, 23:04
657
0

Інтер – Ліон. Прогноз і анонс на товариський матч

Дуель двох потенційних претендентів на чемпіонство у своїх країнах

| Оновлено 30 липня 2022, 23:04
657
0
Інтер – Ліон. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 30 липня, у Чезені на «Стадіо Діно Мануцці» відбудеться товариський матч з футболу, у якому зіграють міланський «Інтер» та французький «Ліон». Стартовий свисток пролунає о 21:30 за київським часом.

Інтер


За підсумками минулого розіграшу італійської Серії A міланський «Інтер» залишився без чемпіонського титулу, передавши право на володіння ним принциповим суперникам в особі сусідів за містом, проте зумів уперше за 11 років здобути Кубок Італії, а в середині сезону ще й обзавівся черговим Суперкубком країни. Як підсумок, виступи колективу Сімоне Індзагі фанати намагалися не критикувати, та й чисто географічно «золоті» медалі все одно не залишили межі рідного міста їхнього улюбленого клубу.

У поточне міжсезоння «змії» попрацювали на трансферному ринку з прицілом на перспективу залишити за собою, як мінімум, усі національні трофеї за підсумками майбутнього сезону. Очевидно, що особливо виділялося на тлі решти повернення нападника Ромелу Лукаку, проте підписання молодих Крістіана Асллані, Рауля Белланови та Андре Онана також не варто залишати поза увагою. Безпосередню підготовку до сезону через товариські матчі «нерадзуррі» ведуть не дуже активно, і при цьому намагаються зачіпати виключно суперників із ближніх до Італії країн: «Лугано» (4:1), «Монако» (2:2), «Ланс» ( 0:1).

Ліон


Колектив нідерландського фахівця Петера Боса минулого сезону провалився на всіх фронтах, тому результати виступів під керівництвом француза Руді Гарсії сезоном раніше виглядали на тлі підсумкового восьмого місця в чемпіонаті і відсутності перепустки до єврокубків справжньою катастрофою 25-річного масштабу. Однак, «ткачі» звикли будувати довгограючі проекти, тому під час поточної трансферної кампанії повернули до свого складу вихованців Александера Ляказетта та Корентена Толіссо, а також за скромні гроші посилилися Жоанном Лепенаном та Ніколасом Тальяфіко, після чого «Ліон» відразу почали записувати чине не в основні конкуренти ПСЖ.

Методика роботи Боса під час передсезонних зборів також викликає певний інтерес. Його команда двічі зіграла проти київського «Динамо» у середині липня за один день (1:3 та 3:0), але після цього більше трьох футболістів на лаві запасних у наступних іграх проти «Андерлехта» (3:2, 0:3), також – одного дня, «Віллем ІІ» (0:5) та «Фейєноорда» (2:0), не розміщувала. Як бачимо, нідерландець любить випробовувати команду на міцність, проте майбутня гра для «ткачів» стане останньою у підготовці, після чого вони вже думатимуть про чемпіонат країни.

Орієнтовні склади


«Інтер»: Ханданович – Бастоні, де Врей, Дарміан – Лазаро, Барелла, Чалханоглу, Брозович, Думфріс – Лукаку, Мартінес.

«Ліон»: Лопеш – Енріке, Лукеба, Мендес, Гюсто – Рейн-Аделаїд, Лепенан, Пакета – Токо-Екамбі, Ляказетт, Тете.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі в атаці будуть успішними обидві сторони. Нашою ставкою буде позиція – Обидві заб'ють із коефіцієнтом 1.56 за лінією Parimatch.

30 липня, субота

«Інтер» – «Ліон»
Чезена. «Стадіо Діно Мануцці». 21:30
Прогноз Sport.ua – 3:1
Parimatch  
  • 2.06
  • 3.60
  • 3.40
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.