Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 30 липня 2022, 22:59
651
0

Тоттенхем – Рома. Прогноз і анонс на товариський матч

«Особливий» хоче звести рахунки навіть у товариському матчі

| Оновлено 30 липня 2022, 22:59
651
0
Тоттенхем – Рома. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 30 липня, у Хайфі на стадіоні «Самі Офер» відбудеться товариський матч з футболу, у якому зіграють лондонський «Тоттенхем» та італійська «Рома». Стартовий свисток пролунає о 21:15 за київським часом.

Тоттенхем


До італійського фахівця Антоніо Конте у вболівальницькому середовищі абсолютно кожного клубу, у якому йому доводилося працювати, ставилися по-різному. Однак те, як він уміє готувати команду до виснажливого сезону, відзначали багато фахівців з фізпідготовки. Лондонський «Тоттенхем» у цьому плані винятком не став, тому вже після першого тренувального заняття навіть найбільш іменитих гравців «шпор» у прямому сенсі виносили за межі спортивного майданчика.

Безпосередньо до ігрової частини контрольних зборів італієць, за великим рахунком, навіть не виявляв зацікавленості, бо його команда працює разом приблизно з першого тижня липня, але до моменту настання кінця місяця зіграла в середньому одну гру за кожні сім днів. Та й суперники «шпор» при цьому були не найвищої якості, у порівнянні з перемогою на Audi Cup, що вже покрилася пилом. Фіналіст минулого розіграшу Ліги Європи УЄФА, шотландський «Рейнджерс», був обіграний з рахунком 2:1, шість м'ячів отримала в свої ворота збірна корейської Ліги під час турне лондонців у тих широтах (6:3), а ось обіграти андалузьку «Севілью» вже не вдалося (1:1).

Рома


Якщо Конте вміє виснажити своїх підопічних, то можете уявити, що робить зі своїми командами ексцентричний португальський фахівець Жозе Моуріньо. Очевидно, що майбутня гра не матиме жодного значення виключно у спортивному плані, проте для «Особливого» вона точно матиме відповідний його прізвиську характер. Моуріньо був попередником італійця на чолі «Тоттенхема», тому всі успіхи Конте безпосередньо б'ють по роздутому его Жозе. Утім, він минулого сезону виграв третій єврокубок у своїй професійній кар'єрі тренера, тож доводити щось комусь не дуже-то й повинен.

Незважаючи на активну поведінку на трансферному ринку – гучне підписання Пауло Дібали, Неманьї Матича та придбання Зеки Челіка – «Рома» все ще знаходиться в не найбільш оптимальних кондиціях, хоча Моуріньо намагається добре прогнати своїх підопічних саме по ланцюжкові товариських матчів. Римляни грають з абсолютно різними суперниками, але вони при цьому також переважно не мають гучного імені: «Сандерленд» (2:0), «Портімоненсе» (2:0), «Асколі» (0:1), «Спортінг» (2:3) та «Ніцца» (1:1). Примітно, що з останніх трьох контрольних поєдинків вовки не змогли виграти в жодному.

Орієнтовні склади


«Тоттенхем»: Льоріс – Санчес, Ромеро, Даєр – Емерсон, Гойб'єрг, Бентанкур, Сессеньон – Сон, Кейн, Рішарлісон.

«Рома»: Патрісіу – Кумбулла, Смолінг, Манчіні – Спінаццола, Матіч, Пеллегріні, Челік – Дібала, Дзаньоло – Абрагам.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команди поскупляться на забиті м'ячі. Нашою ставкою буде позиція – ТМ 3.5 з коефіцієнтом 1.90 за лінією Parimatch.

30 липня, субота

«Тоттенхем» – «Рома»
Хайфа. «Саммі Офер». 21:15
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch  
  • 2.30
  • 3.54
  • 2.96
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу
Футбол | 07 травня 2024, 06:30 0
Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі
Хокей | 06 травня 2024, 14:00 3
Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.