Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

28.07.2022 20:30 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:2 1 : 1
Левскі Проходить далі
Ліга конференцій
| Оновлено 28 липня 2022, 20:55
449
1

ПАОК – Левські. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

Син Мірчі Луческу так само, як і батько, прагне до єврокубків

| Оновлено 28 липня 2022, 20:55
449
1
ПАОК – Левські. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій
levski.bg

У четвер, 28 липня, у Салоніках на стадіоні «Тумба» відбудеться матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА з футболу, у якому зіграють грецький ПАОК і болгарський «Левські» з Софії. Стартовий свисток іспанського рефері Сесара Сото Градо з Ріохо пролунає о 20:30 за київським часом.

ПАОК


Минулий сезон на внутрішній арені для грецького ПАОК ознаменувався болючими ударами по самолюбству відразу на двох фронтах. Команді не вдалося наздогнати «Олімпіакос» у чемпіонських перегонах, а у фінальному матчі за Кубок Греції вона виявилася слабшою за «Панатінаїкос». Утім, навіть на тлі відсутності будь-яких нагород користь від приходу на посаду головного тренера «орлів» румунського фахівця Развана Луческу, сина головного тренера київського «Динамо» Мірчі Луческу помітна неозброєним оком.

Ще сезон тому клуб переживав наслідки провалу у вигляді четвертого місця у чемпіонаті авторства Пабло Гарсії, а вже зараз ставить перед собою завдання про вихід у груповий етап єврокубків. Звісно, ​​футболісти ПАОК хотіли б, щоб цей турнір мав більш вагомий статус, проте рейтинг грецької асоціації футболу дозволяє відправити лише по одній команді у кваліфікації Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА. На щастя, шлях «чорно-білих» розпочинався з другого раунду, що дало їм можливість відкоригувати невдалий старт низки товариських матчів у міжсезоння.

Левські


У болгарській системі футболу є лише один клуб, якого завжди наперед записують до числа фаворитів чемпіонських перегонів – «Лудогорець» із Разграду. А вже решта колективів змагається між собою за місця, що залишилися в єврокубкових турнірах. «Левські» минулого сезону виявився у цих перипетіях лише четвертим, і лише за рахунок перемоги «Ботєва» у боротьбі за місце у відборі до Ліги Європи опинився у кваліфікації Ліги конференцій УЄФА. Цікаво, що «сині» також розпочинали свій шлях лише з другого раунду, як і суперники.

Проте «Левскі» має одну дуже вагому географічну перевагу – розіграш болгарської Першої ліги, який уже встиг стартувати. Виступи футболістів Станіміра Стойлова на першому етапі не вражають, оскільки поразка від ЦСКА Софії (1:0) зіпсувала команді старт турніру. Утім, уже до першого протистояння у цій дуелі «Левські» підходив на тлі розгрому «Спартака» з Варни (5:0), тож перемога з рахунком 2:0 на своєму полі нікого не здивувала.

Орієнтовні склади


ПАОК: Котарські – Соареш, Інгасон, Каргас, Састре – Шваб, Аугусто – Квальята, Данташ, Живкович – Куциас.

«Левські»: Михайлов – Сандберг, Кордоба, ван дер Каап – Гальчев, Крастев, Міланов, Петріс – Велтон, Барі, Роналдо.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі господарі не намагатимуться добити суперника. Нашою ставкою буде позиція – Фора ПАОК (-1) із коефіцієнтом 1.89 за лінією Parimatch.

28 липня, четвер

ПАОК – «Левські» (перший матч – 0:2)
Салоніки. «Тумба». 20:30
Арбітр: Сесар Сото Градо (Ріохо, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Parimatch  
  • 1.42
  • 4.20
  • 7.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил