Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Рига
28.07.2022 20:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:0 2 : 1
Ліга конференцій
| Оновлено 29 липня 2022, 02:17
416
0

Рига – Ружомберок. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

Тріо українських легіонерів за крок від наступного раунду кваліфікації

| Оновлено 29 липня 2022, 02:17
416
0
Рига – Ружомберок. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій
facebook.com/rigafootballclub

У четвер, 28 липня, у Ризі на стадіоні «Сконто» відбудеться матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА з футболу, у якому зіграють латвійська «Рига» та словацький «Ружомберок». Стартовий свисток люксембурзького рефері Ясміна Саботича прозвучить о 20:00 за київським часом.

Рига


Луганська «Зоря» та полтавська «Ворскла» не є винятковими командами, завдяки грі в складі яких українські виконавці можуть потрапити на груповий етап цього єврокубка в новому сезону. Черговий виток агресії проти нашої країни лише прискорив процес надсилання кадрів до інших європейських країн, і тим паче колективи з країн на березі Балтійського моря були готові радо прийняти новачків. У латвійській «Ризі», наприклад, українців одразу троє, ось тільки стабільну практику у новій кампанії з них отримує лише екс-півзахисника «Дніпра», «Дніпра-1» та київського «Арсеналу» Юрій Вакулко, на рахунку якого 100% ігрового часу.

Водночас доля Владлена Юрченка та Олександра Філіппова поки що виглядає досить неоднозначно, і вже точно їх не можна назвати регулярними гравцями стартового складу. Зокрема, їх не було на полі з перших хвилин на полі «Штадіону під Чебратом» майже тиждень тому, коли «Рига» фактично вирішила всі питання про вихід у наступний раунд за рахунок гостьової перемоги з рахунком 3:0. Тоді голи забивали Марсело Торрес, Мікаель Сойсало та Дуглас Ауреліо, а старанно їм асистували Габріель Рамос та Хрвоє Бабець. Представники Латвії, окрім іншого, ще й встигли зіграти на вихідних матч національної першості проти «Спартаксу» (2:1), тож ігровий тонус у них на пристойному рівні.

Ружомберок


Ліга конференцій УЄФА багатьом може здаватися досить нудним турніром на своїх ранніх етапах, проте для таких команд, як словацький «Ружемберок», лише такі міжнародні змагання дають можливість відчути себе причетним до великого футболу. Мононаціональний за своєю заявкою колектив із потужного промислового центру невеликої європейської країни минулого сезону в чемпіонаті посів третє місце, завдяки чому отримав путівку до третього за статусом турніру субконтиненту.

І вже на першому етапі, отримавши за результатами жеребкування суперники литовський «Жальгіріс», здавалося, що футболісти Петера Струхара довго не протримаються. Однак домашня перемога з рахунком 2:0 тоді вирішила долю зустрічі у відповідь (0:0). Що робити із практично розгромом у першій грі проти «Риги»? Навряд чи скромний колектив знає відповідь на це питання, та й гостьові трибуни точно не допомагатимуть у пошуках слушного рішення.

Орієнтовні склади


«Рига»: Пурінс – Музінга, Дуланто, Бергквіст, Юрковскіс – Бабець, Вакулко – Ауреліо, Рамос, Сойсало – Торрес.

«Ружомберок»: Крайчірік – Мадленак, Мойзіс, Масіо, Фабіс – Кохан, Лютеран, Ліхи – Регалі, Бобчек, Тучні.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі господарі не намагатимуться добити суперника. Нашою ставкою буде позиція – «Рига» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.00 за лінією Parimatch.

28 липня, четвер

«Рига» – «Ружомберок» (перший матч – 3:0)
Рига. «Сконто». 20:00
Арбітр: Ясмін Саботич (Люксембург)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch  
  • 2.61
  • 2.95
  • 2.75
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Анчелотті анонсував кабмек Куртуа і розповів, у якій грі він може зіграти
Футбол | 25 квітня 2024, 13:49 0
Анчелотті анонсував кабмек Куртуа і розповів, у якій грі він може зіграти

Бельгійський воротар може скоро повернутися на поле

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.