Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 серпня 2022, 20:21
2076
0

Ньюкасл – Аталанта. Прогноз та анонс на товариський матч

Руслан Маліновський ризикує пропустити спаринг через травму

| Оновлено 25 серпня 2022, 20:21
2076
0
Ньюкасл – Аталанта. Прогноз та анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 29 липня, відбудеться товариський поєдинок, в якому англійський «Ньюкасл» на домашньому стадіоні «Сент-Джеймс Парк» прийматиме італійську «Аталанту». Стартовий свисток пролунає о 21:45 за Києвом.

Ньюкасл

 

Торік «Ньюкасл» перейшов у володіння консорціуму із Саудівської Аравії. У планах нових власників уже за кілька років вийти на один рівень із найкращими клубами АПЛ. Проте в минулому сезоні «сороки» замість боротьби за єврокубки тривалий час намагалися зберегти прописку в елітному дивізіоні.

Завдяки успішно пройденій другій частині чемпіонату «Ньюкасл» таки фінішував на одинадцятому місці, набравши 49 очок. На європейській арені «Ньюкасл» востаннє грав у сезоні 2012/13, коли дістався чвертьфіналу Кубка УЄФА. Можливо, у майбутньому чемпіонаті АПЛ команді Едді Гау все ж таки вдасться поборотися за місце в топ-7.

Аталанта

 

Підопічних Джан П'єро Гасперіні у майбутньому єврокубковому сезоні ми також не побачимо. Бергамаски, які встигли зарекомендувати себе як одного з грандів Серії А, в минулому чемпіонаті провалилися. «Аталанта» набрала 59 балів і змушена була задовольнятися лише восьмою позицією в турнірній таблиці.

Український півзахисник Руслан Маліновський був основним гравцем команди Гасперіні. У всіх клубних турнірах минулого сезону наш співвітчизник забив 10 м'ячів та віддав 7 результативних передач, провівши загалом 41 офіційний поєдинок. Майбутній матч Маліновський може пропустити, оскільки нещодавно він отримав пошкодження під час двостороннього тренування.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей матч порадує результативністю. Нашою ставкою буде позиція – Тотал більше 2,5 з коефіцієнтом 1.65 за лінією Parimatch.

Орієнтовні склади

«Ньюкасл»: Дубравка – Тріпп'єр, Ласкеллес, Берн, Таргетт, Лонгстафф, Гімарайнш, Жоелінтон, Альмірон, Вілсон, Сен-Максімен.

«Аталанта»: Муссо – Паломіно, Де Роон, Джимшиті, Гатебур, Копмейнерс, Фройлер, Дзаппакоста, Пашалич, Бога, Сапата.

29 липня, п'ятниця

«Ньюкасл» – «Аталанта»
Ньюкасл-апон-Тайн. «Сент-Джеймс Парк». 21:45
Прогноз Sport.ua — 1:2
Parimatch  
  • 2.11
  • 3.45
  • 3.50
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.