Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 серпня 2022, 12:45
1030
0

Барком-Кажани підсилився перед стартом у польській Плюс-Лізі

До команди прийшли п'ять нових волейболістів

| Оновлено 01 серпня 2022, 12:45
1030
0
Барком-Кажани підсилився перед стартом у польській Плюс-Лізі
ВК Барком-Кажани

Багаторазовий чемпіон України та володар Кубка країни львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» у сезоні 2022-2023 років виступатиме в польській «Плюс-Лізі», одному з найсильніших національних чемпіонатів в Європі.

Зрозуміло, що керівництво команди та тренерський штаб на чолі з Угісом Крастіньшем намагатимуться зробити все можливе, щоб представити український волейбол в чемпіонаті Польщі з найкращого боку. І поки наставник клубу разом із деякими гравцями перебувають у розташуванні збірної України та готуються до чемпіонату світу, всі інші волейболісти вже 1 серпня розпочнуть безпосередню підготовку до свого дебютного турніру у сусідній країні.

Наразі відомо, що у складі «Баркому-Кажани» відбулися досить суттєві зміни. Команду покинули Ілля Поліщук та Михайло Бібер, а прийшли одразу п'ять нових гравців. Це – центральний блокуючий 19-річний Владислав Щуров, відомий за своїми виступами за харківську «Юракадемію» та «МХП-Вінниця», ще один гравець того ж амплуа 26-річний Богдан Мазенко (виступав за «МХП-Вінниця», «Серце Поділля» Вінниця, «Житичі» Житомир, а також естонський «Пярну»), 30-річний діагональний Василь Тупчій, який є вихованцем вінницького волейболу, неодноразово залучався до ігор за збірну України, виступав за сумський «ШВСМ-СумДУ», клуби Казахстану та Франції, теж діагональний 34-річний Володимир Тевкун (він уже раніше грав у львівському клубі, крім того, виступав за чернігівський «Буревісник-ШВСМ», клуби Білорусі та Ізраїлю) та норвезький догравальник 30-річний Йонас Квален, який пограв за свою досить тривалу волейбольну кар’єру у 8 країнах.

Відомо, що в процесі підготовки до польської «Плюс-Ліги» львів'яни візьмуть участь у Меморіалі Аркадіуша Голася. В цьому турнірі також зіграють чинний переможець Ліги чемпіонів польський клуб «Закса» та досвідчений німецький клуб «Берлін Рециклінг».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.