Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 липня 2022, 12:56
75
0

Що потрібно враховувати під час підготовки ставок на пляжний волебол

Характеристики, на які потрібно звернути увагу під час підготовки ставок на пляжний волейбол

| Оновлено 26 липня 2022, 12:56
75
0
Що потрібно враховувати під час підготовки ставок на пляжний волебол

Пляжний волейбол має досить високу популярність у світі. Його цікаво дивитися, але також можна вигідно розташовувати парі. Як вказують експерти, аналізувати матчі в цьому виді точно не складніше, ніж звичайний волейбол, щоправда, швидше за все приймають принципи розбору, що більш характерні для індивідуальних видів спорту, ніж командним. Важливо зрозуміти, що за ролі у гравців, наскільки вони універсальні, і чи можуть дивувати грою на майданчику, або, навпаки, досить передбачуваними, і їх простіше прорахувати. Зараз вистачає ресурсів, у тому числі й тих, що надають актуальні статистичні дані, але все ж таки кожному беттору необхідно проводити самостійний розбір, в ідеалі більше переглядаючи більше матчів обох супротивників. Досвідчені гравці назвали характеристики, на які потрібно звернути особливу увагу.

  • Витривалість. У пляжному волейболі дуже щільний розклад. Це не футбол, де зустрічі на 3-4 добу вже вважаються тяжким навантаженням. У цьому виді спорту пари можуть повертатися на майданчик кілька разів за 1 день. І ті спортсмени, що мають великий ресурс, будуть завжди фаворитами.
     
  • Погодні умови та покриття. Кожен спортсмен, кожна двійка, має індивідуальні особливості. Одні вважають за краще грати на максимально щільному піску, і чудово переносять навіть пікову спеку, інші ж у таких умовах не можуть показати свої козирі. Щоправда, вивчити цей аспект досить непросто – хіба що завдяки власному досвіду та уважному перегляду максимальної кількості ігор.
     
  • Зіграність. Тут немає замін, грають завжди 2 на 2. І, звичайно ж, ті пари, що тренують і грають довгі роки, розуміють один одного не просто без слів, але буквально на підсвідомому рівні, як то кажуть, "на автоматі". І проти менш зіграних суперників вони закономірно котируватимуться вище.
     
  • Незручні супротивники. Цей фактор, що працює практично в будь-якому виді спорту, як індивідуальних, так і колективних. У пляжному волейболі теж команди мають ті опоненти, які номінально розглядаються як нижчі за власним класом, але боротьбу якому дуже часто, а то й постійно, програють.
     
  • Статистика, особливо актуальна – результати останніх матчів, а також гру, що показали у них волейболісти.
     
  • Інше. Перелік може бути дуже широким: наявність не залікованих травм, умови підготовки, неспортивні фактори типу сімейних проблем або шкідливі звички.


Враховуючи максимальну кількість факторів, беттори можуть сподіватися, що їхні ставки на пляжний волейбол, хоча б у довгостроковій перспективі, будуть успішними.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст пояснив, завдяки чому Наполі може купити Судакова
Футбол | 04 травня 2024, 23:23 3
Журналіст пояснив, завдяки чому Наполі може купити Судакова

Якщо неаполітанці продадуть Осімхена, то зможуть розраховувати на два топові вхідні трансфери

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 80
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.