Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 липня 2022, 11:49
72
0

Ставки на перспективного новачка у ММА

Успішні моделі ставок у єдиноборствах

| Оновлено 26 липня 2022, 11:49
72
0
Ставки на перспективного новачка у ММА

Змішані єдиноборства вважаються одним з видів спорту, що найбільш динамічно розвиваються. У тому числі й щодо обсягів парі, що розміщуються на цей вид спорту. Особливо на івенти UFC. Але експерти попереджають: якщо хочете, щоб ставки були не лише витратою грошей – кишенькових чи великих сум, але могли б приносити доходи, потрібно дотримуватися статистики. Вже є ті моделі, які можуть бути успішними у єдиноборствах. До таких відносять і ставку за тактикою "На перспективного новачка".

До восьмикутника нерідко приходять нові бійці. І, правильно оцінивши їхній потенціал, можна забезпечити собі пристойний дохід. Як приклад наводять приклад нинішньої зірки UFC Брайан Ортега. Він почав у новому для себе виді спорту без розгойдування, з першого бою показуючи чудові рекорди. При цьому букмекери навіть нині мають мало повноцінних експертів, що зосереджені саме на цій сфері. І нерідко новачків явно недооцінюють. Отже коефіцієнт на результат бою у вигляді виграшу цього спортсмена в івенті рідко опускається нижче за відмітку 3,0. Тож за кілька хвилин, правильно проаналізувавши перспективи бійця, що тільки-но починає в ММА, можна як мінімум потроїти номінал. Але це не тільки тактика, що дозволяє розраховувати на швидкий успіх у разовому розрізі, а й здатна, на середній та довгій дистанції, стати повноцінною моделлю гри. Причому вона вже апробована багатьма гравцями, і, як зізнаються вони, може за якісної підготовки забезпечити хороший плюс.

Звичайно ж, це не буде просто - не можна навмання ставити на всіх поспіль новачків. Щоб "на перспективного новачка" були повноцінною ігровою стратегією, потрібно проводити максимально повний аналіз, причому робити це явно краще, ніж експерти контори. Беттор повинен знайти максимально більшу інформацію про обох учасників бою. За старожилом це, звичайно, набагато простіше - тут зараз інформації більш ніж достатньо завдяки Інтернету. Там є все – і актуальна статистика, і антропометрія, і різноманітні матеріали, зокрема відеозаписи всіх зустрічей. Новачка ж рекомендують вивчати нарізки на ресурсах YouTube, даних, що викладаються в акаунтах соціальних мереж. Ніхто так просто, з нізвідки, не приходить у турніри UFC, просто до цього вони зайняті у видах спорту, що не такі цікаві для широкої публіки. А про їх іменитих опонентів і говорити не доводиться – статистика, антропометрія, відеозаписи та інші матеріали знаходяться у вільному доступі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.