Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1656
0

Джеймі КАРРАГЕР: «Холанд – останній елемент для перемоги Ман Сіті в ЛЧ»

Легендарний захисник – про трансфер Ерлінга Холанда

Джеймі КАРРАГЕР: «Холанд – останній елемент для перемоги Ман Сіті в ЛЧ»
ФК Манчестер Сіті. Ерлінг Холанд

Легендарний англійський захисник Джеймі Каррагер оцінив, як перехід Ерлінга Холанда в «Манчестер Сіті» вплине на розстановку сил в АПЛ і в Європі:

«Я, як і раніше, вважаю «Сіті» фаворитом АПЛ, але не думаю, що Холанд сильно змінить ситуацію для них з погляду перемоги у чемпіонаті, бо вони й зараз його виграють. Вони набирають 95-100 очок. Тільки якщо вони хочуть набрати 110 очок - стільки розігрується.

Думаю, що Холанд стане останнім елементом для перемоги «Ман Сіті» в Лізі чемпіонів. Якби він грав за них на виїзді проти «Реала», то вони не програли б, а виграли, вийшли б у фінал. Думаю, саме цю різницю дасть Холанд. Не вважаю, що він сильно змінить ситуацію в АПЛ, бо там «Ман Сіті» і без нього сильний.

Якщо подивитися на те, що зробив «Ліверпуль», щоб наздогнати «Ман Сіті» і досягти рівня в 90+ очок, то вони купили Аліссона і ван Дейка. Ось вони справді все змінили. Вони вивели «Ліверпуль» із рівня, де він набирав 75 ​​очок, до того, що зараз вони націлені на 95 балів.

Вважаю, що «Ман Сіті» вже на цьому рівні, тож не думаю, що Холанд стане таким гравцем для команди. Але з таким нападником у «Ман Сіті» з'являється чудова нагода на перемогу в Лізі чемпіонів».

Олег Дідух Джерело: talkSPORT
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.