Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 липня 2022, 17:56
59
0

Нюанси пляжного футболу як поля для ставок

Які нюанси є у пляжному футболі та як використовувати їх для підбору ставок?

| Оновлено 25 липня 2022, 17:56
59
0
Нюанси пляжного футболу як поля для ставок

Футбол по праву вважається найпопулярнішим видом спорту. Не дивно, що він має чимало різних оригінальних варіантів. Крім власне "гри мільйонів", аудиторії, і чималої, цікавий і пляжний футбол. Це видовищний вигляд, де перегляд приносить чимало задоволення. Також досвідчені гравці кажуть, що пляжний футбол забезпечує чудові перспективи для заробітку. Так, для більшості бетторів ця спортивна дисципліна залишається неабиякою загадкою і викликає проблеми для прогнозування. Але ті, хто вник у тематику, не приховує, що робота над аналітикою в цьому виді спорту може бути дуже продуктивною і не викликає таких складнощів.

Нюанси пляжного футболу Вважається, що цей вид спорту - це фактично якийсь прототип великого футболу, але на більш маленькому майданчику та з піщаним покриттям. Базовий принцип залишається тим самим: 2 команди, використовуючи м'яч і граючи в основному ногами (і точно не руками), намагаються вразити якнайчастіше прямокутні ворота суперника. Але при цьому є риси від хокею, а саме проведення зустрічі у 3 тайми, а не 2 (але по 12 хвилин). Є, звичайно, і схожість із пляжним волейболом: сезонність змагання та зустрічі на піщаному покритті.

Ставки на цю дисципліну приймають в обох ігрових режимах, що прематч, що лайв. Букмекери зрозуміли, що такий футбол стає популярнішим не лише серед глядачів, а й серед азартних гравців. Так що компанії працюють над тим, щоб розширити та урізноманітнити лінію. Щоправда, все ж таки експертів у цьому виді спорту у букмекерів немає. З одного боку, через це низка турнірів просто залишаються і зараз поза увагою: не розуміючи, як правильно оцінити ймовірність подій, організатори ставок вважають за краще не ризикувати. Але, з іншого боку, на тих варіантах, які є, беттори, що знаються на пляжному футболі, цілком можуть знаходити валуйні варіанти парі і забезпечувати собі прибуток. Аналітики букмекерів нерідко прогнозують з помилками, не справляючись із завданням правильно розставляти коефіцієнти, що, у поєднанні з не найвищою маржою (не більше 5%, а то й зовсім 3), дозволяють створювати поле для закладу. Що робить пляжний футбол ще цікавішим для азартних осіб.

Безперечно, вид спорту має й недоліки. Найголовнішим мінусом вважається швидкоплинність турнірів у поєднанні з вкрай недовгим сезоном та залежністю від погоди. Втім, не дарма ряд гравців очікують на турніри, вірячи, що на них можна добре заробити.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 163
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.