Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 липня 2022, 16:36
45
0

Фактори, які потрібно врахувати, роблячи ставку на фоли у футболі

Що потрібно враховувати, щоб парі було успішним?

| Оновлено 25 липня 2022, 16:36
45
0
Фактори, які потрібно врахувати, роблячи ставку на фоли у футболі

Азартні гравці досить швидко приходять до того, що їм нудно ставити на футболі лише під кінець матчу. Хтось обмежується тим, що починає грати з "форами", хтось іде далі. І, рано чи пізно, такі підходять до такої специфічної лінії, як фоли та картки. Тут теж обов'язково потрібно грамотно підходити до вибору відповідної події. Що потрібно враховувати, щоб парі було успішним? Експерти назвали головні чинники

  • Потрібно зіставляти рівень суперників

Звісно, ​​всі команди унікальні. Але все ж таки практично загальним правилом залишається та, що аутсайдери в матчах проти сильних фаворитів просто змушені компенсувати відставання в класі фолами. Гравці цього клубу порушують правила просто потону, що банально не встигають за опонентами, що технічніші, а то й просто швидше.

  • Індивідуальна статистика гравців

Є ті, які за всю кар'єру хіба кілька попереджень, не кажучи вже про видалення. А інші, перш за все, опорні півзахисники, вже в силу свого амплуа, змушені чимало фолити і практично кожному поєдинку колекціонують "жовті".

  • У 1-му таймі гравці ще не втомилися

Як правило, спочатку футболісти мають ще достатньо сил, щоб встигати за супротивниками та відбирати м'ячі без порушень. Та й судді часто не поспішають лізти до кишені. Не дивно, що статистично другий тайм, як правило, більш "багатий" на порушення, і, отже, і "картки".

  • У важливих зустрічах нервують більше

Достатньо порівняти напругу на груповому етапі турніру (особливо коли це не "горлова" зустріч, у якій все вирішується), та у плей-офф. Коли обов'язково потрібно давати результат, гравці поспішають, більше помиляються та компенсують це фолами. Особняком стоять і зустрічі принциповість суперників. Якщо це дербі, то варто чекати майже завжди підвищеної кількості порушень і карток, причому з обох команд.

  • Все ще важливу роль має особа судді

Зараз за ключовими моментами, такими, як видалення та пенальті, на серйозних турнірах фактично вирішальну роль відіграють відеоасистенти. Але все ж таки від головного судді теж чимало залежить. Як правило, легко в Інтернеті уточнити, що обслуговуватиме матч: арбітр, що дає боротися і не часто карає противників, або, навпаки, лізе за карткою навіть тоді, коли підстави для "жовтих" формальніші, ніж реальні.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.