Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 26 липня 2022, 03:27
15688
9

Фортуна підвела в овертаймі. Студентська збірна України програла фінал

Українці стали віце-чемпіонами студентського чемпіонату світу

| Оновлено 26 липня 2022, 03:27
15688
9
Фортуна підвела в овертаймі. Студентська збірна України програла фінал
АФУ

Студентська збірна України з футзалу зустрілася із Бразилією у фіналі чемпіонату світу. Суперники вже протистояли один одному на цьому турнірі: у групі бразильці обіграли нашу команду з рахунком 6:3. При цьому «синьо-жовті» виявилися єдиними, хто зумів розпечатати ворота Бразилії на чемпіонаті.

На початку поєдинку більше атакували бразильці, але по-справжньому гольових ситуацій у наших воріт не виникало. «Синьо-жовті» грамотно вишикували контргру, і на 6-й хвилині Абакшин вивів на порожні ворота Мельника, який не схибив. А за кілька хвилин у контратаці Семенченко подвоїв перевагу нашої команди.

Після цього бразильці заграли набагато агресивніше, але і за таких умов «синьо-жовті» організовували швидкі випади. Втім, перевага номінальних гостей дала свої плоди. Після удару А. Сілви наші ворота врятувала штанга, а Валеріо не зумів пробити Сухова. Наприкінці тайму протягом однієї хвилини рахунок зрівнявся: дубль оформив Рафаель.

«Гойдалки» продовжилися і в другому таймі. Марциняк після перехоплення організував контратаку і сам її завершив, на що бразильці відповіли голом С. Да Сілви. Ближче до кінця основного часу суперники почали діяти максимально обережно, але ще раз обмінялися голами. Радевич ще раз змусив бразильців відіграватись. На це нашим опонентам знадобилося менше хвилини: Зіллер замкнув простріл партнера.

Розв'язка настала наприкінці першої та на початку другої додаткових п'ятихвилинок. Бразильці забили два голи, і на камбек у «синьо-жовтих» не вистачило ні часу, ні сил.

Збірна України завершила студентський чемпіонат світу зі срібними медалями.

Студентський чемпіонат світу. Фінал.

Україна – Бразилія – 4:6

Мельник (6), Семенченко (10), Марциняк (24), Радевич (38) – Рафаель (18, 19), С. Да Сілва (29), Зіллер (39), Дос Сантос (44), Лаззаретті  (46)

Валеріо (8), В. Да Сілва (29), Рафаель (42) – Семенченко (22), Буньо (27)

Україна: Сухов, Войтович, Абакшин, Завертаний, Масевич, Мельник, Буньо, Швед, Марциняк, Радевич, Теряєв, Семенченко.

Бразилія: Шут, Дос Сантос, Валеріо, В. Да Сілва, Лаззаретті, С. Да Силва, Перін, Зіллер, А. Да Сілва, Д. Да Сілва, Рафаель, Б. Да Сілва.

Брага (Португалія)

УКРАЇНА - БРАЗИЛІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(83)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Яценко
Не дотерпіли 2 хвилини основоного часу. Але хлопці молодці, не віддавали ініціативу весь матч, гостро атакували. Виступ прекрасний!
GloryUkraine
Трохи не дотерпіли, але програти бразильцям в фіналі ЧС мабуть нікому не соромно.
kief
Молодцы! Поздравляем!
Andrey_1992
я думаю, росіяни локті кусають, їх викинули, а тут бац, "хахли" бій в фіналі дали бразильцям, як їх коробить
Хосе Карерас
Потужно зіграли перший і другий тайм💪
Кузя&Соня :3
Конечно на фоне всех игровых видах это достижение, спасибо и молодцы, но не мы кубок поднимаем над головой, не мы , я уже "болею" долго, но мне увы и до смерти не увидеть победу наших. Видели сообщение, например, кто будет транслировать матчи ЧМ22, мне честно пофиг, Украины нет и для меня чемпионата нет. Да,там будут интересные матчи, но мне все равно, Бразилия выиграет или Германия , там нет Украины...
Vladimir Shevchenko
Матч не видел, но с бразилами сыграть 4-5 это в любом случае круто, в финале
igor shmuylo
В кажом овертайме допустили детские грубые ошибки, грубо говоря сами себе привезли голы. А в основное время забив 4 мяч  пропустили через 1мин.а время оставалось играть всего 2 мин. До финала.   играть в атаке не надо забивать и об обороне.