Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 липня 2022, 06:39
2377
2

ШЕВЧЕНКО: «Хочемо нагадати про війну. Поляки дуже гостинні до українців»

Андрій взяв участь у благодійному тенісному заході у Кракові

| Оновлено 24 липня 2022, 06:39
2377
2
ШЕВЧЕНКО: «Хочемо нагадати про війну. Поляки дуже гостинні до українців»
Twitter

Екс-наставник збірної України Андрій Шевченко, взявши участь у благодійному тенісному заході у Кракові, розповів:

«Цей захід, організований Ігою Свьонтек, є великим сигналом солідарності. Це тим більше важливо, що, схоже, у світі потихеньку перестають говорити про війну в Україні. Тим часом ця драма продовжується. І саме наша зустріч допомагає нагадати це. Ми маємо говорити про це.

Люди в Польщі справді дивовижні в цьому відношенні. Ваша реакція та допомога моїй країні, ваша гостинність. Іга Свьонтек організувала цей захід, вона допомагає Еліні Світоліній та її Фонду збирати гроші для дітей та молоді з України. Це неймовірно.

Це особистий вибір інших спортсменів. Люди живуть у своєму мирному світі, у них все гаразд, і вони не знають нашого світу. Війна змінила все у моєму житті. Зараз я тут, у Кракові, щоб відверто заявити, що це може статися з кожним.

Я беру участь у подібних благодійних акціях, щоб допомогти своїм землякам, своїй країні. Йдеться про підвищення поінформованості про драму, що відбувається у світі. United24 – це платформа, ініційована Президентом України Володимиром Зеленським.

Війна продовжується, але ми не можемо здаватися. Солдати на фронті, як і прості люди в Україні, невпинно працюють, щоб наша країна завжди жила та функціонувала. Спортивна спільнота має об'єднатися разом та поширювати відповідний меседж, підвищувати обізнаність. Так, ми можемо допомогти у цій ситуації. Так, щоб нарешті зупинити війну.

Я бачив багато ініціатив щодо надання допомоги з боку польських футболістів, зокрема Роберта Левандовськи. Наші польські друзі так добре ставляться до моєї країни. Дуже дякую за це!»

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
Удачі, дай Бог!!!
Remark
Поляки и так в курсе о войне, и больше всех помогают в плане быта беженцам.
Ты бы лучше со своим корешем Абрамовичем поговорил или в Италии со своими миланскими связями сделал какой-то флешмоб, или как Притула бы сделал какой-то сбор денежных средств среди футболистов, бывших партнёров по командам, клубам и т.п. ... Толку было бы больше.
Кому кому, а полякам точно не нужно напоминать о войне.