Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 23 вересня 2023, 02:19
443
0

Кертіс Блейдс – Том Аспіналл. Прогноз та анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC Fight Night 208

| Оновлено 23 вересня 2023, 02:19
443
0
Кертіс Блейдс – Том Аспіналл. Прогноз та анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 24 липня у Лондоні (Великобританія) на The O2 Arena і стане мейн івентом турніру UFC Fight Night 208. Орієнтовний початок бою – 00:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

№4 рейтингу важкої ваги UFC американець Кертіс Блейдс (16-3, 1 NC) зустрінеться з №6 рейтингу британцем Томом Аспіналлом (12-2).

Блейдс після поразки брутальним нокаутом Дерріку Льюїсу у лютому 2021 року повернувся у вересні, вигравши одноголосним рішенням суддів у Жаірзіньо Розенструйка. А у березні Блейдс фінішував ударами на старті другого раунду Кріса Докоса.

Аспіналл ще не програвав у UFC, вигравши в промоції всі п'ять боїв. 100-відсотковий фінішер з Ліверпуля минулого року відзначився сабмішном Андрія Орловського та нокаутом Сергія Співака. У березні 2022 року в мейн івенті лондонського турніру UFC Fight Night 204 Аспіналл у першому раунді виграв важелем ліктя у Александра Волкова.

Прогноз на бій

Це два важковаговики-універсали, тільки Блейдс - універсальний боєць з акцентом на боротьбу. Аспіналл має два сабмішни в UFC, проте навряд чи він намагатиметься опинитися з Блейдсом на покритті. У плані боротьби на сьогоднішній день Кертіс, ймовірно, найкращий у дивізіоні.

Так що Аспіналл намагатиметься реалізуватися у стійці, маючи для цього важкі руки. Імовірність того, що бій пройде всю дистанцію, вважаємо невисокою. Віддамо перевагу Аспіналлу за рахунок домашніх стін, хорошого захисту від тейкдаунів і переваги в стійці. Блейдс усіх трьох поразок зазнав від ударів, тож британець має хороші шанси ще раз пробити «Бритву». Однак у цьому бою може статися що завгодно.

Перемога Аспіналла нокаутом у 2-му раунді

Parimatch
  • 2.35
  • 1.64
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.19
  • 51
  • 1.64
Сделать ставку Зробити ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.