Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 липня 2022, 02:35
6327
7

Сергій ПАЛКІН – про закриття ТК Футбол 1/2/3: «Не прощаємось»

Гендиректор «Шахтаря» подякував співробітникам телеканалів за професіоналізм

| Оновлено 23 липня 2022, 02:35
6327
7
Сергій ПАЛКІН – про закриття ТК Футбол 1/2/3: «Не прощаємось»
ФК Шахтар. Сергій Палкін

Генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін висловився про припинення мовлення телеканалами «Футбол 1/2/3».

«Хочу щиро подякувати колективу каналів ТК «Футбол» за 14 років роботи. Щодня протягом цих 14 років ви робили все, щоб допомагати українському футболу розвиватися, мотивували футбольні ЗМІ України ставати кращими.

Згадайте, як усе починалося 2008 року. В Україні на той момент з“явився по-справжньому нішевий канал для тих, хто любить футбол. За ці роки «Футболи» провели величезну роботу – вони задавали темп, вони були креативними та завжди голодними до футболу. Завжди хотіли більшого.

Насправді, нам ще тільки доведеться зрозуміти, наскільки якісний продукт робили телеканали «Футбол». Трансляції матчів УПЛ та Ліги чемпіонів, різноманітні студії та аналітичні передачі, новинні випуски та розважальні програми – весь контент на каналі не поступався європейському, а в дечому навіть перевершував його.

Кожен уболівальник міг знайти в ефірі щось для себе, і з насолодою провести час біля телеекрану. Запорука успіху ТК «Футбол» – команда професіоналів, закоханих у футбол.

Хочу подякувати Олександру Денисову та всім співробітникам телеканалу за те, що всі ці роки робили український футбол кращим. Тисячі годин телеефіру, тисячі прямих трансляцій, організація показу матчів на найвищому рівні – ви підняли планку телепоказу в Україні на рівень, який важко підкорити.

Слоган каналів – «Футбол – більше, ніж гра». Справді, для всіх, хто мав відношення до каналів, «Футбол» став частиною їхнього життя. Впевнений, це були чудові роки, які назавжди залишаться у пам'яті.

Бажаю кожному з вас не зупинятися на досягнутому, залишатися у футболі та реалізувати ще не один телевізійний проєкт. Тому що ви потрібні українському футболу, бо без вас він втратить емоцію, красу, пристрасть та різноманітність думок, які ви йому давали.

Нехай попереду у вас буде багато яскравих моментів та великих досягнень. Щиро Дякую. Не прощаємось, до зустрічі», - написав Палкін.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію
Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6
«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію

Артем переплутав назву своєї команди

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 2 травня
Футбол | 02 травня 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 2 травня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вячеслав Антоненко
А мы прощаемся
Cryos
Господа админы, дизайнеры. Верните назад пож старый вариант сайта, реально с телефона очень неудобно. Вы сами пробовали? Учитывая, что в любом случае большинство с телефонов новости читает на работе и т.д. (Я так думаю )) Реально огромные шрифты и картинки, ну что это? Другой сайт пришлось искать для листинга новостей, а здесь только комментарии. иногда. Спасибо.
Вася Пупкин
Нажаль, такої якості трансляції УПЛ, яка була на футболках, ми ще не скоро побачимо. За навколо матчевий контент я взагалі мовчу.
Cryos
Дякую, панове, за увагу. "Навколо Кола - Так i живу" ) 
gvs58
"Завжди хотіли більшого", - фраза з тексту. На мій погляд :"Завжди хотіли більше бабла". І вам до одного місця були вболівальники! Тепер відпочивайте, не впевнений, що за вами будуть надто сумувати.