Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 22 липня 2022, 16:44
1170
1

Владислав ВАЩУК: «Фенербахче вдома грає краще, ніж на виїзді»

Фахівець оцінив шанси «Динамо» пройти турецький гранд

| Оновлено 22 липня 2022, 16:44
1170
1
Владислав ВАЩУК: «Фенербахче вдома грає краще, ніж на виїзді»
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-захисник «Динамо» та збірної України Владислав Ващук прокоментував нічию киян із турецьким «Фенербахче» (0:0) у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

«Динамо» стартувало в єврокубках на тлі того, що команда давно не грала у чемпіонаті України та не мала належної підготовки. У країні війна та хлопцям грати дуже складно. Підготовка була у рамках благодійних матчів, де мотивація зовсім інша, скажімо так. Тяжко, звичайно. Ігровий тонус трошки не той. Проте кияни 0:0 зіграли. Якісь моменти у динамівців з’являлися. Перший матч київська команда не програла, і це нормально.

Які шанси у киян у другій зустрічі? Шанси є завжди. Якщо шансів немає, який тоді сенс грати. А ось як складеться матч, важко сказати. «Фенербахче» – серйозна команда, яка вдома грає краще, ніж на виїзді. Тому подивимося, як наші витримають і як швидко вони відновляться після першої гри. Але це буде вже інший поєдинок, скажімо так. Подивимося. Сподіваюся, на позитивний результат для «Динамо». Хочеться, щоб вони йшли далі. Очки потрібні як для України, так і для клубу. Також це для клубу окремі бонуси, які не завадять у нинішній ситуації», - сказав Ващук.

Матч-відповідь між «Динамо» і «Фенербахче» пройде 27 липня у Стамбулі. Початок – о 20:00.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Почему никто с журналистов у этого ангела не спрашивает за долг Гусеву? Когда он его вернет? Это реально интереснее, чем его мнение о том, что дома 99.9% команд играют лучше. Америку открыл просто.