Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 липня 2022, 21:18
1699
0

Маккабі Хайфа - Олімпіакос. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЛЧ

У парі немає явного фаворита, що обіцяє безкомпромісне протистояння

| Оновлено 20 липня 2022, 21:18
1699
0
Маккабі Хайфа - Олімпіакос. Прогноз та анонс на матч кваліфікації ЛЧ
ФК Олімпіакос

У середу, 20 липня, у Хайфі на полі стадіону «Саммі Офер» відбудеться перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, у якому місцевий «Маккабі» прийме грецький «Олімпіакос» із Пірей. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

Маккабі Хайфа

За підсумками попереднього сезону-2021/2022 «молотки» стали найкращими у Прем'єр-лізі Ізраїлю. У 36 матчах вони набрали 78 очок, зумівши відразу на вісім пунктів випередити найближчого переслідувача - Маккабі з Беєр-Шеви. В активі команди було 24 перемоги та 6 нічиїх при шести поразках.

Однак після чемпіонського успіху «Маккабі» завалив і кінцівку минулого сезону, і початок цьогорічного. Спочатку сталася поразка у серії пенальті у фіналі Кубка країни від «Хапоеля» з Беєр-Шеви (основний та додатковий час – 2:2). А в дебюті нової кампанії «молотки» поступилися тому ж «Хапоелю» з Беєр-Шеви у матчі за Суперкубок. І знову невдача спіткала команду у серії 11-метрових – основний час 1:1.

Що цікаво, під час літньої підготовки «Маккабі» також обійшовся без перемог, програвши у спарингах бельгійському «Мехелену» (0:1) та нідерландському «Вітессу» (також 0:1).

Олімпіакос

Команді із передмістя грецької столиці у сезоні-2021/2022 не було рівних у національному чемпіонаті. До фінішу вона прийшла на першій позиції з більш ніж солідним гандикапом. У 36 матчах «Олімпіакос» набрав 83 очки, здобувши 25 перемог, 8 разів зігравши внічию і зазнавши трьох невдач. Багаж у пірейців виявився на 19 пунктів більшим, ніж у ПАОКу, що став срібним призером.

У сезоні-2022/2023 «червоно-білі» офіційних матчів ще не проводили. Натомість під час підготовки до нової кампанії вони провели одразу 8 контрольних спарингів. У них було здобуто 2 перемоги, два матчі завершилися внічию, а у чотирьох поєдинках «Олімпіакос» програв (серед іншого – «Армінії» з Білефельда та австрійському «Зальцбургу» (по 1:3), а також грецькому «Арісу» з рахунком 1:2)

Орієнтовні склади

Маккабі Хайфа: Коен – Корнуд, Голдберг, Планіч, Сундгрен, Джабер, Лаві, Мохамед, Хазіза, Ацілі, Рукавица.

Олімпіакос: Вацлік – А.Камара, Кане, Врсалько, Ель-Арабі, М.Камара, Рябчук, Масурас, Сіссе, Манолас, Ранджелович.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зможуть довести свою перевагу та здобудуть перемогу. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 2.50 по лінії Parimatch.

20 липня, середа

Маккабі Хайфа – Олімпіакос
Хайфа. «Саммі Офер». 20:00
Арбітр: Саша Штегеманн (Німеччина)
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 0:1

 

Parimatch  
  • 3.00
  • 3.10
  • 2.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.