Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 липня 2022, 21:17
1923
0

Марибор – Шериф. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Наступник Юрія Вернидуба готується до нового кроку

| Оновлено 20 липня 2022, 21:17
1923
0
Марибор – Шериф. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
facebook.com/FootballClubSheriff

У середу, 20 липня, у Мариборі на стадіоні «Людські врт» відбудеться перший матч другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють словенський «Марибор» та молдовський «Шериф». Стартовий свисток австрійського рефері Гаральда Лехнера з Відня пролунає о 21:15 за київським часом.

Марибор


У масштабах словенського футболу «Марибор» – клуб із видатною багаторічною історією перемог, до якої окремою сторінкою було занесено минулий рік із підсумковими «золотими» медалями. Проте представники Словенії не так часто заглядають на фінальні стадії єврокубкових турнірів, тому й рейтинг асоціації в цієї країни недостатньо високий. Наявних показників вистачає лише на місце у першому раунді кваліфікації для чемпіона, завдяки чому футболісти Радована Карановича та отримали можливість зіграти проти солігорського «Шахтаря».

Як представники держави-сателіту окупантів взагалі опинилися в кваліфікаційному раунді – питання до організаторів турніру. Проте «Марибор» зі своїм завданням упорався, хоч і переміг «гірників» лише за рахунок гостьової дуелі (2:0). Після цього у «фіалок» пройшов перший матч нового розіграшу національної першості, однак середняк «Радомлє» взагалі принизив їх на чужому полі (0:3). Очевидно, гра за рідних трибун на старті нового сезону є не найсильнішою рисою словенського колективу, що не може не турбувати його вболівальників перед черговим раундом кваліфікації.

Шериф


Хорватський фахівець Степан Томас цього сезону перебуватиме під досить сильним тиском через надуспішний виступ молдовського колективу під керівництвом українського фахівця Юрія Вернидуба минулого сезону. «Шериф» у черговий раз став чемпіоном своєї країни, проте рейтинг місцевої асоціації футболу все ще досить низький для того, щоб команда з Тирасполя стартувала на більш високих етапах кваліфікації. У першому раунді боснійський «Зрінські» виявився міцним горішком, але в результаті прикрого автоголу, який став єдиним взяттям воріт за обидва матчі, долю дуелі було вирішено на користь «жовто-чорних».

Як і в традиційній практиці українського футболу, національна першість у Молдові до середини липня ще не встигла розпочатися, тому, на відміну від суперників, належного ігрового тонусу у «Шерифа» все ще не буде. Виходячи з досвіду матчів на попередній стадії, команді Томаса важко дається старт сезону, проте вона знову розпочинає двоматчеве протистояння на чужому полі, тому формально матиме певний простір для маневру. Як показує практика, відповідальність за результат у першій грі бере своє практично в кожній парі приблизно рівних команд, а ця дуель відноситься до розряду таких.

Орієнтовні склади


«Марибор»: Бергсен – Сікосек, Мітрович, Вотсон, Мілец – Макумбу, Репас – Божич, Кронаветер – Батуріна.

«Шериф»: Абалора – Кпосо, Раделіч, Кікі, Гуедеш – Лушкя, Кіабу, Бадоло – Уаттара, Аканбі, Янсане.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команди не визначать фаворита на вихід до наступного раунду. Нашою ставкою буде позиція – «Шериф» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.04 за лінією Parimatch.

20 липня, середа

«Марибор» – «Шериф»
Марибор. «Людські врт». 21:15
Арбітр: Гаральд Лехнер (Відень, Австрія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch  
  • 2.61
  • 2.95
  • 2.75
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа
Футбол | 04 травня 2024, 16:38 0
Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

У Байєра – не найдовша безпрограшна серія. Скільки залишилося до рекорду?
Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0
У Байєра – не найдовша безпрограшна серія. Скільки залишилося до рекорду?

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.