Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 липня 2022, 23:51
8565
5

Юрій БЕРЕЗА: «Йовічевіч – це зрадник. Мабуть, фактором став Срна»

Почесний президент СК «Дніпро-1» образив екс-коуча клубу в соцмережах

| Оновлено 18 липня 2022, 23:51
8565
5
Юрій БЕРЕЗА: «Йовічевіч – це зрадник. Мабуть, фактором став Срна»
ФК Шахтар Донецьк. Ігор Йовічевіч

Почесний президент СК «Дніпро-1» Юрій Береза розповів про останні новини з фронту та пояснив ситуацію у дніпровському клубі УПЛ:

«На фронті буває по-всякому, з перемінним успіхом, але значно веселіше, ніж було у березні-квітні. Загалом тенденції оптимістичні. Одне можу сказати точно, що батальйон «Дніпро-1» увійде в історію. І після нашої перемоги, для них та для всіх, хто захищав Україну, буде виділено цілий сектор на «Дніпро-Арені». По кількості бійців навіть вийде заповнити майже два сектора.

Ситуацію у команді досконало знає зараз лише одна людина – Андрій Русол. З 24 лютого усіма справами «Дніпра-1» керує він. У тому числі і тимчасово виконує мої повноваження. Команда проходить тренувальні збори та готується до старту у єврокубках, котрі безперечно є найважливішим пріоритетом. Що стосується тренера – то ми шукаємо спеціаліста, який дасть результат одразу. «Дніпро-1» повинен досягнути успіху у Європі. Ця вимога дуже обмежує перелік кандидатів, вони попереджені, що у випадку невдачі, «другого» шансу може не бути. Що буде вважатися успіхом? У чемпіонаті – це перша трійка.

Ситуація з Йовічевічем? У середині червня все було нормально, Ігор планував збір з командою та повинен був на нього їхати у якості головного тренера. Чому так зробив? Не знаю. Мені він не повідомив, на зв’язок не виходив. Можливо, фактором став Даріо Срна. Можу сказати впевнено, що Йовічевіч – зрадник, а «Шахтар» та його менеджмент – те саме визначення, яким я охрестив Йовічевіча нещодавно у коментарях у Facebook.

Хочу сказати, щоб вболівальники не хвилювались. З командою все буде добре, Андрій Русол працює над питанням призначення нового тренера. Є пріоритетний варіант, усього цих варіантів приблизно 5, українці. На цей час йдуть перемовини. Думаю у найближчий тиждень питання головного тренера у команді буде закрито».

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
Если Металлист,чтоб сохранить своё название перекрашивался то в Металл,то добавлял цифрочки,то Днепр-1 - это не приписка единички к знаменитому Днепру-это команда батальона Днепр-1,бойцы которого отстояли Украину в 2014-том,которые воюют и погибают за свою родину сейчас. Этих людей вы,диванный вояка,назвали предателями.
Макс Максов
Ну так, він ж майже всю кар'єру гравця провів у Дніпрі, потім працював у структурі клубу і тренував академію... І раптом будучи тренером славетного Дніпра мінус один, він всіх кидає і переходить в Шахтар! Згоден кидала ще той, не те що власник Дніпра)
Владимир Коновалец
Всю правду ми не знаємо, а як каже Береза - то дійсно, він зрадник. Але футбол, це такий вид спорту, де немає людяних відносин між гравцями, тренерами та керівництвом. Кожну хвилину може відбудитися зрада... Там, де крутяться велики гроші - однозначно не може бути нормальних відносин, кожен думає тільки про себе. Тому футболісти і не йдуть в лави ВСУ, тому що це потенційні зрадники України, їм довіряти на фронті не можна, 100 відсотково...
Михаил Степанов
Коломойський поховав славетну команду з історією, натомість вигадав якийсь суррогат. Що Береза думає з цього приводу?
aleks8-48
Красников,Кучер и ряд игроков в Днепр-1-это проект Ярославского и Коломойского для сохранения Металлиста, который фанам Днепра и нахер не нужен, это скорей предательство по отношению к Днепру-1. Ярик и Красников этого даже не скрывают. Так-что не там вы предателей ищете.