Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 липня 2022, 19:18
836
0

Манчестер Юнайтед – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на товариський матч

Поки що тен Хаг іде досить упевнено

| Оновлено 19 липня 2022, 19:18
836
0
Манчестер Юнайтед – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 19 липня, у Мельбурні на стадіоні «Мельбурн Крикет Граунд» відбудеться товариський матч з футболу, у якому зіграють англійські «Манчестер Юнайтед» та «Крістал Пелас». Стартовий свисток пролунає о 13:10 за київським часом.

Манчестер Юнайтед


Фанати англійського «Манчестер Юнайтед» уже який рік після завершення тренерської діяльності сером Алексом Фергюсоном чекають на тріумфальне повернення своєї команди до передових ешелонів національного та світового футболу. Однак на Британських островах зараз поділяють владу головні суперники «Червоних дияволів», «Манчестер Сіті» та «Ліверпуль», через що вболівальникам команди стає ще сумніше. Після завершення минулого сезону вони намагалися знайти свою команду серед майбутніх учасників Ліги чемпіонів УЄФА – не змогли, потім чекали на безліч гучних придбань – і тут невдача.

Тим не менш, «Юнайтед» отримали у своє розпорядження багатообіцяючого нідерландського наставника Еріка тен Хага, який, пам'ятаючи про досвід своїх попередників, мабуть вирішив не спалювати даремно гроші власників клубу, щоб потім йому це не пригадали в разі невдач. Утім, зовсім без придбань команда не залишилася – захисники Лісандро Мартінез та Тайрелл Маласія мають посилити найбільш проблемну лінію команду зразка минулого сезону, а Крістіан Еріксен своїм досвідом безперечно допоможе стабілізувати центр поля. У той же час, «Юнайтед» попрощалися з Полем Погба, Неман'єю Матічем, Джессі Лінгардом, Хуаном Матою та Едінсоном Кавані, що вболівальники сприйняли як дуже позитивний сигнал. Так само як і перемоги у перших контрольних дуелях у поточному турне: над «Ліверпулем» (4:0) та «Мельбурн Вікторі» (4:1).

Крістал Пелас


Наступним суперником «Юнайтед» за час їхнього австралійського турне стане остання команда, проти якої вони останньої грали минулого сезону – «Крістал Пелас». І не просто грали, а програли (0:1) у заключному матчі у футбольному році, хоча Ральф Рангнік уже тоді знав про свою долю у клубі. Чемпіонат «склярі» в підсумку завершили на 12 місці в турнірній таблиці, проте зараз включилися в роботу набагато раніше, аніж імениті суперники. Опоненти за товариськими матчами в підопічних Патріка Вієйра були переважно трохи менш статусними, але проти «Ліверпуля» вони також встигли зіграти (0:2).

Загалом же французький фахівець із завидним «оптимізмом» підходить до нового сезону, відповівши на запитання про перспективи своєї команди: «Місце у топ-6? Не смішіть!». Утім, із одного боку він у чомусь і правий – столичний колектив провів минулий сезон на емоційних гойдалках, зовсім не дбаючи про власне підсумкове становище в таблиці. Трансферна політика «склярів» при цьому не відзначалася гучними придбаннями, окрім чергової купи грошей за Шейка Дукуре з французького «Ланса» (21,3 млн євро), тому чекати на щось особливе від них не доводиться.

Орієнтовні склади


«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Шоу, Варан, Магвайр, Далот – Фред, Мактоміней – Санчо, Фернандеш, Рашфорд – Мартіаль.

«Крістал Пелас»: Гуайта – Мітчелл, Уорд, Андерсен, Клайн – Філліпс, Мілівоєвич, Рак-Сакай – Едуард, Матета, Айю.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі невелика перевага опиниться на боці команди Еріка тен Хага. Нашою ставкою буде позиція – «Манчестер Юнайтед» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.90 за лінією Parimatch.

19 липня, вівторок

«Манчестер Юнайтед» – «Крістал Пелас»
Мельбурн. «Мельбурн Крикет Граунд». 13:10
Прогноз Sport.ua – 3:1
Parimatch  
  • 1.43
  • 4.60
  • 6.15
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони
Футбол | 04 травня 2024, 21:01 0
Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони

Артем відзначився у очному матчі команд на 4-й хвилині поєдинку

У Ворскли новий бомбардир-рекордсмен
Футбол | 05 травня 2024, 01:32 0
У Ворскли новий бомбардир-рекордсмен

Руслан Степанюк забив 29-й м'яч в УПЛ у складі полтавців

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.