Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 липня 2022, 17:47
171
0

Переваги та недоліки пляжного волейболу для ставок

Позитивні та негативні риси цього підвиду волейболу

| Оновлено 18 липня 2022, 17:47
171
0
Переваги та недоліки пляжного волейболу для ставок

Пляжний волейбол для гравців стає дедалі популярнішою сферою ставок. Це не дивно, адже цей вид спорту досить цікавий та зручний у плані розміщення парі. Але, як завжди, є не тільки плюси, а й мінуси у питаннях, пов'язаних із парі на ці ігри. Експерти назвали позитивні та негативні риси цього підвиду волейболу.

Насамперед, виділяють відносну простоту для аналізу

У цьому виді спорту грають попарно. Тут немає 11 гравців у полі, як у футболі, немає великої кількості замін, як у волейболі. А зрозуміти сильні та слабкі сторони двох спортсменів з кожного боку, які завжди грають в тому самому тандемі, все ж простіше, ніж в інших командних видах спорту. Хоча, безумовно, все одно потрібно прагнути враховувати максимально можливу кількість факторів і "вбирати" всю різноманітність інформації.

Пляжний футбол приємно дивитися – особливо змагання протилежної статі. Але це не тільки естетичний інтерес - цей вид спорту вкрай динамічний, але при цьому зрозумілий - практично всі хоча б іноді грають у нього самі на відпочинку. А видовищні матчі між найкращими парами світу дивитися завжди цікаво. Досвідчені ж гравці завжди наполягають на тому, що потрібно по-справжньому любити той вид спорту, що обраний для закладу - без щирого інтересу складно зробити якісний аналіз.

Наразі не складно знаходити трансляції. Так, немає близько того телеохоплення, що забезпечений футболу, хокею, боксу, великому тенісу. Але з впровадженням інтернет-технологій цю проблему було знято остаточно. Більше того, букмекери нерідко надають трансляції на ті матчі в пляжному волейболі, де можна ставити "лайв". Отже, забезпечені оптимальні умови для того, щоб збирати матеріал для аналізу та коригувати свої висновки прямо по ходу події, обираючи оптимальні моменти для оформлення прогнозу.

Букмекери приділяють виду спорту чимало уваги. Так, знову ж таки, це не ті розписи з сотнями варіантів, як у футболі, але все ж таки зараз достатньо ліній, у тому числі і в "лайві". Хіба що в кінцівці закриваються "вікна" для парі.

Головний недолік очевидний. Пляжний волейбол, навіть за своєю назвою - це сезонна дисципліна. Як правило, змагання проводять лише у літні місяці. Втім, у різних частинах світу теплий час припадає на протилежний час, так що перерва не така вже й тривала.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції
Футбол | 21 червня 2024, 07:29 17
Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

ФОТО. Перший дотик – мистецтво. УЄФА оцінив дії Яремчука
Футбол | 21 червня 2024, 18:16 13
ФОТО. Перший дотик – мистецтво. УЄФА оцінив дії Яремчука

Роман оформив класний гол

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.