Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 липня 2022, 14:54
62
0

Види ставок на змагання з веслування

Які ж варіанти парі можна зустріти у лінії на веслувальний спорт?

| Оновлено 18 липня 2022, 14:54
62
0
Види ставок на змагання з веслування

Веслування на байдарках полягає в запливах на різні дистанції, від 200 метрів і до кількох кілометрів, як правило, прямою траєкторією. Але при цьому організатори можуть ускладнювати ускладнюючи хід поворотами та іншим. Також формат залежить від кількості учасників: у каное проходять дистанцію поодинці, у байдарці може бути до 4-х веслярів. Не дивно, що і плавзасоби поділяються за класами саме за припустимою кількістю учасників, від К1 для одного весляра до К-4 для квартету. Які ж варіанти парі можна зустріти у лінії?

  • Переможець. Гравцям при розміщенні ставки потрібно правильно вгадати, хто ж із учасників прийде до фінішу першим. На це завжди добрі котирування.
  • Призове місце. Для успіху беттор досить зрозуміти, яка команда або який спортсмен потрапить в лідируючу трійку за підсумками запливу - вистачить не тільки 1-го місця, але і 3-го - це ніяк не позначиться на сумі виграного. До речі, при цьому коефіцієнти залишаються високими, а ймовірність успіху в рази вища. Так що багато хто використовують саме цей вид ставок - вони поєднують шанс на хорошу прибути і швидкість розіграшу;
  • Вибуття та/або дискваліфікація. Веслярів можуть знімати із запливу, можуть навіть дискваліфікувати, якщо ті порушують правила. На таке теж приймаються ставки, причому під привабливі котирування. Але при цьому дуже складно подібне прогнозувати - ніхто зі спортсменів не хоче переживати подібну невдачу. Але, знаючи, що будуть "рецидивісти" у запливі, які вже підпадали під покарання, можна й ризикнути.
  • Прохід команди чи гравця у наступний етап. Звичайно ж, це можна знайти у турнірах із багатоетапним відбором. До речі, найчастіше букмекери дозволяють ставити і на те, що певна команда/учасник не зможе пробитися в новий раунд, якщо в нього не вірять та його шанси скептично оцінюються гравцем.
  • Підсумкова позиція учасника. Багато в чому нагадує ставку на переможця – також треба вгадати конкретне місце. Теж при цьому котирування дуже хороші, але й прогнозувати непросто - дуже точно потрібно ставити. Можливо, це складніше, ніж зрозуміти, кому ж дістанеться в запливі "золото".
  • Хто вищий? У даному варіанті парі не важливо, як у результаті фінішують загалом учасники/команди. Це індивідуальна суперечка, і, щоб вона була успішною, потрібно беттор правильно зрозуміти, хто сильніший, хто випередить когось іншого з противників. Тут завжди використовується точно вказана пара.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.