Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Бельгії
17.07.2022 19:00 – FT 1 : 0
Бельгія
| Оновлено 19 липня 2022, 16:42
1373
0

Брюгге – Гент. Прогноз і анонс на матч Суперкубку Бельгії

Едуард Соболь іде за другим трофеєм у цьому змаганні

| Оновлено 19 липня 2022, 16:42
1373
0
Брюгге – Гент. Прогноз і анонс на матч Суперкубку Бельгії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 17 липня, у Брюгге на стадіоні «Ян Брейдель» відбудеться фінальний матч за Суперкубок Бельгії з футболу, у якому зіграють «Брюгге» та «Гент». Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом.

Брюгге


За підсумками останнього розіграшу бельгійської Ліги Жюпіле «Брюгге» в запеклій боротьбі проти «Рояль Уніон», «Андерлехта» та «Антверпена» зумів забезпечити собі чергові «золоті» медалі. Одним лише призом у вигляді перепусток на груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА для команди із Західної Фландрії це досягнення не обмежилося, оскільки разом із тим вона отримала право розіграти Суперкубок країни. Для «чорно-синіх» майбутня гра дасть можливість у 17-й раз в історії підняти над головою головний трофей цього змагання, а ось їхній головний тренер Карл Гуфкенс ще має довести, що успіх разом з командою в чемпіонаті в ролі асистента головного тренера не був випадковим.

43-річний фахівець, базовою професією якого був скаутинг, вперше отримав можливість одноосібно очолювати команду, тож найближчий сезон для нього стане справжньою смугою випробувань. Окрім того, український захисник Едуард Соболь також повинен спробувати знайти своє місце під сонцем під керівництвом нового наставника, чим він без особливого успіху займався під час контрольних матчів на передсезонних зборах. До речі, із п'яти поєдинків «Брюгге» програв лише датському «Копенгагену» (2:4).

Гент


Команда Гейна Вангазебрука в свою чергу на внутрішній арені в чемпіонаті минулого року вагомими досягненнями не відзначалася, проте залишила за собою Кубок Бельгії, і при цьому виграла четвірку у битві за право взяти участь у кваліфікації Ліги конференцій УЄФА. Якщо скласти ці ситуативні перемоги разом, то в результаті «буйволи» стали володарями пропуску у відбірковий етап Ліги Європи, тому ранній початок сезону для них зумовлений не лише Суперкубком Бельгії.

Підготовка до сезону в «Гента» мала досить широку географію у вигляді суперників із Греції на кшталт «Аріса» (0:1) чи датського «Мідтьюлланда» (2:1). Проте загальне враження від поточної форми команди досить спірне – підопічні Вангазебрука не змогли підтримати настрої зразка кінця минулого сезону, так і не зрозумівши хоч якоїсь серії з переможних результатів. Утім, досвід останніх протистоянь проти Брюгге на різних фронтах незмінно говорить на користь буйволів: чотири матчі – три перемоги. У тому числі й розгром 6:1.

Орієнтовні склади


«Брюгге»: Міньоле – Майєр, Мбамба, Гендрі, Одуа – Мехеле, Вормер – Ванакен, де Кетеларе – Нуса, Ланг.

«Гент»: Руф – Фортуна, Годо, Ханче-Ольсен, Нгадеу-Нгаджі, Кастро-Монтес – Гюльсагер, Самуаз – Тіссудалі, Куйперс, Фофана.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команди забезпечать шанувальникам футболу водоспад голів. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.82 за лінією Parimatch.

17 липня, неділя

«Брюгге» – «Гент»
Брюгге. «Ян Брейдель». 19:00
Прогноз Sport.ua – 2:3
Parimatch  
  • 2.19
  • 3.58
  • 3.54
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.