Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 13 липня 2022, 23:35
3748
7

ЛЕОНЕНКО – про Тимощука: «Навіщо судити людину, якщо це боягуз?»

Відомий у минулому футболіст вважає, що спортсмени нічого не вирішують.

| Оновлено 13 липня 2022, 23:35
3748
7
ЛЕОНЕНКО – про Тимощука: «Навіщо судити людину, якщо це боягуз?»
КУБЛО. Віктор Леоненко

Екс-гравець «Динамо» та колишній футбольний експерт Віктор Леоненко розповів про своє ставлення до російських спортсменів, які мовчать про війну росії проти України.

«Російські спортсмени не те, що не винні, вони нічого не можуть вдіяти. Вони нічого не вирішують. Там вирішує одна людина. Що на них кричати? Не говорять та не говорять. Спортсмени у росії, і не тільки там, і так постраждали, бо їх звідусіль викинули. Це добре чи погано для спорту? Спортсмени ніхріна не вирішують, сенсу їх судити?

Хіба кожна людина має бути сміливою? Навіщо судити людину, яка боїться чи боягуз. Ну, давай нападемо на Тимощука, як усі зробили. Я вважаю, що його взагалі чіпати не можна. Навіщо його лаяти?», – сказав Леоненко.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 03:30 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Ну, по логике этого пивного алконавта, то и фашисты (обычные граждане, спортсмены и т.д.) с начала 30х годов по 45 год тоже не виноваты, так как там они тоже ничего не решали (опять же по логике кошатника), а решал лишь один человек.
У меня на уме две такие "заметки", которые не в пользу великого футболиста:
- у Ремарка есть роман про концлагеря. Там гестапо, надсмотрщики и низшие чины фашистов издевались над простыми людьми, вплоть до изнасилований и убийств просто по хотению/желанию. Так вот, когда война ими была проиграна, то они все в голос говорили: А что я мог сделать? Это была моя работа в лагере и мне приказывали выше. Я не мог ослушаться.
- ни одна снежинка не чувствует ответственности за лавину.
К чему я это? А к тому, что пока будут вот такие бараны, а из баранов будет образовываться стадо овец, которые считают что они ничего не решают, то и дальше в истории будут появляться такие как Гитлер и путин!
slavarost
Ошибаешься Витёк. Именно обычные люди, в том числе спортсмены, создали пуйла и такие явления как путинизм и рашизм
mike s
Виїхати з України й проклинати її - це не ознака боягузства, це ознака чітко обраної позиції. Але цей кцап від того ххла далеко не втік. Їх обох мало матєріть - є й інші засоби впливу, щоби пи@діли менше. А що стосується російських спортсменів "ат каторих нічєва нє завіссіт" - брешуть кцапи, все від них завіссіт! Якщо би вони не прославляли свій антилюдський фашистський режим на спортивних змаганнях - цього режиму й не було би. Такі, як цей кцап - це так думають всі класичні "россіяни", включно з тими, які зараз вбивають українців, бо, відітє-лі, убівайєм - ат нас єта нє завіссіт. Мразоти брехливі, й вони й цей пенсіонер.
Tasha19
А ті спортсмени щось пробували вирішити? Важко щось змінити коли всі або язик в одне місце засунули, або висловили повну підтримку владі. Тупість вважати, що то всьо одна людина робить, а від інших нічого не залежить. 
Октавий Фландрийский
Леоненко не тот пацан, который может сжечь мосты... Мозги у него пока не все пропиты. Для чего хаять карлика-педофила, если нет 100% гарантии, что наши победят в этой войне. Так что его поведение предсказуемо и понятно. Сидит в кустах и ждет чем все закончится.
Max123
Упоротый тюменский ванька!