Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 липня 2022, 14:09
3165
0

Допомогло ім'я Роналдо. Фулбек Шахтаря підтвердив перехід у Крузейро

Маркіньос Сіпріано днями підпише контракт із «лисами»

| Оновлено 12 липня 2022, 14:09
3165
0
Допомогло ім'я Роналдо. Фулбек Шахтаря підтвердив перехід у Крузейро
ФК Шахтар. Маркіньос Сіпріано

Лівий фулбек «Шахтаря» Маркіньос Сіпріано підтвердив інформацію про підготовку переходу в «Крузейро» на правах річної оренди, дозволеної механізмом ФІФА.

«Дякую всій раді директорів «Крузейро», тому що це була дуже хороша пропозиція, я щасливий, мотивований і тепер зосереджений на виході з командою до Серії А і хочу приносити величезну радість публіці».

«Це була серйозна, приємна розмова. «Крузейро» - відмінний клуб, він добре відомий, всі знають силу його вболівальників. Коли я отримав цю пропозицію, я не роздумував».

«Ім'я Роналдо (екс-форвард збірної Бразилії є власником контрольного пакету акцій «Крузейро» - прим.) мало велике значення в переговорах. Коли згадується Роналдо, тоді розмова змінюється. Роналдо – це окрема історія, він кумир, його знають усі не лише у Бразилії, а й в усьому світі», - сказав Сіпріано.

Напередодні Маркіньос Сіпріано прибув до «Крузейро», де незабаром пройде медогляд та підпише необхідні документи. Бразильський клуб зможе заявити новачка 18 липня, а на полі в офіційних матчах Сіпріано зможе з'являтися за «Крузейро» з 1 серпня.

Раніше повідомлялося, що Сіпріано півроку проведе в «Крузейро», після чого перейде в інший клуб, який належить Роналдо – іспанський «Вальядолід».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.