Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 липня 2022, 22:18
443
0

Сутьєска – Лудогорець. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Болгари з Ігорем Пластуном мають утримати домашню перевагу

| Оновлено 12 липня 2022, 22:18
443
0
Сутьєска – Лудогорець. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
twitter.com/Ludogorets1945

У вівторок, 12 липня, у Подгориці на полі «ДГ Арени» відбудеться матч-відповідь першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому місцевий клуб «Сутьєска» прийме «Лудогорець» з Болгарії. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Сутьєска

Підопічні 43-річного чорногорського тренера Мілії Савовича є андердогами майбутнього поєдинку, незважаючи на те, що він відбудеться на їхньому полі. У першому матчі з «Лудогорцем» вони не змогли підбадьорити себе та своїх шанувальників бодай голом престижу, і зазнали поразки з рахунком 0:2.

Ця зустріч із болгарами стала для «Сутьєски» першою офіційною грою сезону-2022/2023. Напередодні команда провела три товариські поєдинки. Спочатку вона програла з рахунком 0:1 сербській команді «Спартак» із Суботиці. Далі була перемога 4:1 над ще однією командою із Сербії – «Радник». І на завершення відбулася ще одна мінімальна поразка 0:1 від сербського клубу «Младость».

Лудогорець

Команда словенця Анте Сімундза, маючи в активі домашню перемогу 2:0 у першій зустрічі з чорногорцями, може почуватися перед грою у відповідь на виїзді відносно комфортно. Але далеко не остаточно впевнено.

Українець Ігор Пластун із товаришами перед матчем із «Сутьєською» провели одразу п'ять контрольних спарингів. У них вони здобули три перемоги, один раз зіграли внічию та один програли. Невдача їх спіткала у поєдинку з «Ференцварошем» (0:3), а внічию вони зіграли з німецьким «Гройтер Фюртом» (1:1). Переможними для «Лудогорця» вийшли зустрічі з болгарською командой «Струмска Слава» (5:1), австрійським «БВ Лінц» (1:0), а також німецьким клубом «Нюрнберг» (3:0).

Вже після гри вдома із «Сутьєскою» підопічні Сімундза взяли переконливий старт у новому сезоні національного чемпіонату. Вони на виїзді обіграли «Саптемврі Софія» з рахунком 3:0.

Орієнтовні склади

Сутьєска: Гільєн – Грівіч, Дрінкіч, Рудовіч, Стієповіч, Ераковіч, Крстовіч, Матановіч, Алхараїш, Тучевіч, Пайовіч.

Лудогорець: Падт - Сісіньо, Вердон, Пластун, Недялков, Гонсалвес, Сантана, Калу, Джонатан, Текпетей, Тіссер.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку гості зможуть ще раз довести свою перевагу та здобудуть перемогу. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 1.44 по лінії Parimatch.

12 липня, вівторок

Сутьєска - Лудогорець
Подгориця. «ДГ Арена». 22:00
Арбітр: Гергйо Богар (Угорщина)
Прогноз Sport.ua – 0:1

 

Parimatch  
  • 7,10
  • 4,30
  • 1,44
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.